COyPZtY.png

Heissan näin uuden tarinan osalta. Tässä olisikin prologi ja tosiaan, tähän tarinaan panostan enemmän, niin kuvien muokkaukselta, kuin lavastamisenkin suhteen, joten osia ei tule läheskään yhtä reipasta tahtia kuin Marsenien suhteen. 

Enempää pulisematta, tervetuloa lukemaan Ochiain elämää (tiedän, hirveä sukunimi, kadun jo nyt :D)

***

***

***

CrgdReM.png

Lastenkoti, paikka orvoille ja niille, joiden vanhemmat eivät ole kykeneväisiä huolehtimaan omista lapsistaan. Lastenkoti on paikka minunlaisilleni.

KyujiLt.png

Minun vanhempani eivät olleet kykeneväisiä huolehtimaan minusta. Ehkä he eivät olleet edes halunneet minua. Olin vahinko, joka oli pilannut heidän nuoruutensa. Tosin ei minun läsnäoloni tuntunut heitä aina estävän.

9LS91of.png

Ehkä joskus äiti yritti ottaa vastuuta, mutta ne kerrat olivat harvassa. Yleensä kun hän ei ollut humalassa tai aineissa. Päihteet veivät kaiken huomion.

CjfRGZf.png

Minulla on hämäriä muistoja lattialla ja pöydillä olevista viina- ja kaljapulloista, joidenka seassa leikin. Kerran yksi pulloista räsähti kasvoilleni, minulla on vieläkin naarmut siitä.

qSrQGjL.png

Vanhempani olivat saaneet minut nuorena, heillä ei ollut mitään koulutusta, vaan perheemme eli pelkkien tukien varassa. Tosin nekin rahat menivät pitsaan ja alkoholiin, sekä huumeisiin.

B8ATmpw.png

Yleensä minut lukittiin makuuhuoneeseen, jolloin olemassa oloni unohdettiin. Joskus onnistuin ryömimään huoneesta ulos, mutta aina päädyin takaisin kehtoon haisevien vaippojen kanssa.

ttDjGVy.png

iVhM7g0.png

Muistan myös huutoa, paljon huutoa, kun vanhempani riitelivät ja tappelivat. He molemmat olivat melko väkivaltaisia ja löivät toisiaan. Naapurit olivat pari kertaa valittaneet vuokraisännälle, mutta häätöä ei ollut vielä tullut.

OX4R5v0.png

Tosin emme me asuneet muutenkaan kovin hyvämaineisella alueella, vaan kaupungin laitamilla tehdasalueella. Siellä haisi ja oli paljon roskia.

PkHEBdL.png

Lopulta meidän asunnosta kantautuvaan meluun ja hajuun oli kyllästytty, ja joku oli viimein soittanut poliisit paikalle.

vk7tJO0.png

Pelkkä saarna ei riittänyt. Poliisin huomattua pilaantuneet pitsat, tyhjät viinapullot ja tuttipullot sekaisin lattialla ja huumeiden hajun, ei siitä enää sakoillakaan selvitty. Lisää poliiseja kutsuttiin paikalle sekä sosiaalityöntekijä.

fkWEk8h.png

Muistan sen yön. Olin lattialla, kun äiti oli huumehöyryissään tiputtanut minut sinne huudettuani kurkkuni käheäksi likaisista vaipoista ja nälästä. Muistan, kuinka minut nostettiin hellästi syliin, se oli tuntunut oudolta jopa pienessä kehittymättömässä mielessäni.

Kc9e0l5.png

Silloin minut vietiin pois sieltä, en tulisi näkemään vanhempiani ihan heti, jos koskaan.

afLo3Ej.png

Minut tuotiin Tadashin pariskunnan pitämään lastenkotiin. Olisin yksi heidän monista lapsista, joita tuli ja meni.

1qSKt1K.png

Misaki Tadashi on leppoisa mies, järkevä ja tiukkakin tarpeen tullen. Hän piti lastenkotia yhdessä vaimonsa Romin kanssa.

EuybPhk.png

Romi Tadashi, lempeä nainen, melkein äitihahmo meille arpeutuneille lapsille. Tällä hetkellä meitä lapsia oli kuusi odottamassa, että joku tulisi ja adoptoisi meidät. Jos kukaan ei huoli, niin meidät lähetetään Mitsukunin sisäoppilaitokseen tai pahimmassa tapauksessa nuorisokotiin. Pois uusien lasten tieltä.

AvFoRO7.png

Yo oli yksi vanhimmista lapsista, mutta hän lähtisi pian. Yksi mukava pariskunta oli halunnut adoptoida hänet, mikä oli kuulemma aika harvinaista. Yleensä pariskunnat halusivat vauvan tai taaperon, ei pian teini-ikään lähestyvän lapsen. Jos haluaa saada perheen, sinun pitää osata myydä itseäsi. Olla näkyvä ja äänekäs, mutta ei liikaa.

aD2ROQ0.png

Manami oli sitten se toinen vanhempi lapsi ja se huono-onnisempi. Häntä ei olla huolittu mihinkään perheeseen ja pian hänellä olisikin edessä muutto sisäoppilaitokseen. Saatuaan tietää siitä hän ollut jatkuvasti pahalla päällä.

ZujMt5N.png

Asaka on samanikäinen kuin minä ja todella mukava. Me viihdymmekin paljon yhdessä ja Asaka puhuu paljon siitä, että hän haluaisi olla joskus malli.

oNnxtOi.png

Yksi nuorimmista on Motoko, taapero, ei tee mitään järkevää vielä, mutta monet parit ihastelevat häntä.

EfUlnno.png

Uusin lapsi on Sawao, taapero myös. Pian tulisi kuulemma myös kaksi lasta lisää, yksi minun ikäiseni, toinen taapero. Millaisia he mahtavat olla…?

HiKXnUw.png

Niin ja sitten olen minä, Arba Ochiai. Minulla on vielä vanhempieni sukunimi, ellei joku halua adoptoida minua, mitä epäilen. 

***

***

Tällainen prologi, mitä mieltä?