9VuhnF0.png

***

***

***

***

xFe8sMy.png

Sakurayan ja Emin lapset pärjäsivät kukin hyvin elämässään. Sharrakan oli jatkanut isänsä jalanjälkiä opetusalalla, asui vuokra-asunnossa esikaupunki alueella ja oli tyytyväinen elämäänsä. Hän ei juurikaan tapaillut sillä hetkellä ketään, mutta ei ollut myöskään vannoutunut ikuiseksi sinkuksi.

j3sNK5e.png

Jopa Kamika oli valmistunut hyvillä arvosanoilla yliopistosta, ei tietysti samoilla kuin veljensä ja siskonsa, mutta kuului hän silti parhaimpien joukkoon. Nuori nainen sai töitä haluamaltaan alalta, viihtyi yhä ihmisten keskellä, mutta yllätti perheensä ottamalla vastuuta pienestä koiranpennusta. Emi tosin vähän epäili, kuinka kauan menisi, että Kamika soittaisi apua pennun suhteen.

55hC82y.png

Myös Falan asui esikaupunki alueella, lähellä veljeään. Hän myös oli työelämässä ja ainoa sosiaaliset kontaktit olivat hänen työkaverinsa. Sakuraya ja Emi olivat hieman huolissaan lastensa sosiaalisista taidoista ja tiesivät, että ehkä heidän olisi pitänyt usuttaa lapsiaan leikkimään useammin puistoissa ikätovereidensa kanssa, eikä vain hautautua kirjoihin.

***

***

Uuunc4C.png

Yliopistolla kolmoset viettivät viimeistä vuottaan ja osakuntatalo oli kasvanut. Niin väkiluvultaan kuin myös rakennelmiltaan. Talon makuhuoneet oli ahdettu kerrossängyistä, kun niin moni oli päättänyt muuttaa saman katon alle.

4eqlfU3.png

Shakuyaku ja Raiden olivat alkaneet tulla toimeen ja yllättäen yksi sisaruskatraan ahkerammista lukutoukista oli vakava suhde opiskelutoverinsa kanssa. Ei mitään yökarkailuja ja vastuuttomia tempauksia, niin kuin Kalifalla teininä. Vaan hidasta ja vakavaa, niin kuin aikuisilla suhde pitäisi ollakin.

2sEDEOP.png

Kalifa oli käyttänyt suuren summan rahaa tehdäkseen takapihasta viihtyisämmän paikan juhlille. Mikä tarkoitti baaritiskiä, uima-allasta ja poreammetta. Joka viikko oli jotkin juhlat meneillä.

jzhhnkC.png

Myös DJ-tiski oli hankittu ja Kalifan taidot alkoivat koko ajan parantua. Ainakaan juhlijat eivät enää nauraneet ja valittaneet koko aikaa. Välillä Kalifa vaihtoi paikkaa jonkun muunkin kanssa ja yllättäen hänen oma veljensä oli vielä parempi dj kuin sisarensa.

tfghn5M.png

Mutta Sa’id harvoin viihtyi ihmisten edessä ja jos hänen oli pakko osallistua toogabileisiin, niin hän mieluummin valmisti juomat juhlijoille. Mahdollisimman vähän alkoholia, vähemmän sotkua siivottavana.

9euJnSh.png

Shakuyaku ja Raiden puolestaan etenivät hitaasti suhteessaan, mutta pitivät silti hauskaa muiden kanssa. Toogabileistäkin tuli siedettävämmät, kun Shakuyakulla oli Raiden seuranaan. Raiden ei onneksi ollut yhtä sosiaalisesti taitamaton kuin Shakuyaku, joten heille ei tullut niin paljon kiusallisia hiljaisuuksia.

fh7iJ4A.png

Ja jos Raiden olisi yhtä taitamaton ihmissuhteissa kuin tyttöystävänsä, niin heidän suhteensa ei koskaan etenisi. Ja siitä Shakuyaku oli kiitollinen, ettei löytänyt itselleen kaltaistaan nörttiä.

***

***

4T90pm8.png

Yliopisto läheni loppua ja siskokset viettivät aikaa yhdessä aina kun vain ehtisivät. Kalifa tiesi aikovansa löytää työpaikan ja elää sinkkuelämää, mutta Shakuyakulla oli tulevaisuus Raidenin kanssa.

”Meinaatteko perustaa perheen?”

”En tiedä, ehkä joskus, sitten kun aika on sopiva. Olisi kyllä mukava saada lapsi”.

B2FSmk8.png

”Kunhan et unohda siskoasi, Shaku”, Kalifa muistutti hymyillen.

”En tietenkään, mehän pidämme aina yhtä”.

”Ja jos saat lapsen, niin minusta tulee kummi”.

***

***

SCbzMPs.png

Lopulta kolmoset valmistuivat, samaten Raiden, ja jokainen palasi takaisin kotikaupunkiinsa. Shakuyakua jännitti aloittaa yhteinen elämä Raidenin kanssa.

***

***

vuLqOuA.png

Shakuyaku muutti sisarustensa lailla esikaupunkialueelle, lähelle muuta perhettään. Sa’id oli ainut sisaruskatraasta, joka ei asunut kyseissä kaupunginosassa. Oikeastaan nuorukainen ei asunut koko Tsukimurassa, vaan oli lähtenyt seikkailemaan ympäri maailmaa työnsä perässä.

QoTaOiJ.png

Shakuyaku ja Raiden olivat molemmat löytäneet töitä. Kumpikaan ei saanut haluamaltaan alalta, koska vapaita paikkoja ei ollut, mutta onnistuivat he silti löytämään toistaiseksi miellyttävät työt itselleen.

IJCr9I0.png

He elivät hyvin rauhallista arkea. Totuttelivat työelämään ja yhdessä asumiseen. Vaikka he olivat asuneet osakuntatalossa muiden kanssa, oli erilaista asua nyt kahdestaan. Heidän piti oppia tekemään kompromisseja ja sopimaan keskenään asioista. Jos toinen ei ollut tiskannut kahvikuppia, kannattiko siitä alkaa valittamaan heti?

5TpSo5U.png

Raiden yllätti kaikki tuttunsa ryhtymällä poliisiksi. Moni uskoikin hänestä tulevan hyvä peitepoliisi, kaikkine tatuointeineen hän sopisi hyvin jengien riveihin. Tosin Shakuyaku uskoi, ettei Raiden kauan viihtyisi lainvalvojana. Miehellä oli joissakin asioissa vähän häilyvä raja oikean ja väärän välillä.

wbVZcVM.png

Mutta niin kauan kun Raiden pukeutui poliisin virka-asuun, Shakuyaku tuki poikaystäväänsä. Punapää oli myös hänen tukena, kun kaikki miespuoliset professorit luonnontieteen laitoksella epäilivät Shakuyakun kykyjä.

***

***

7qP7pDO.png

Pariskunnan arki koki pienen yllätyksen, kun Shakuyaku alkoi voimaan pahoin. Syy oli tuleva perheenjäsen, ja vaikka lapsi olikin yllätys, oli se mieluinen sellainen. Molemmat halusivat perheen, vaikka he olivat ajatelleet keskittyä nyt töihin. Mutta näköjään kohtalolla oli eri suunnitelmat.

oMLYQrK.png

Shakuyaku tietysti kertoi asiasta heti siskolleen, oikeastaan koko perheelle. Vanhemmat olivat iloisia, he olivat jo ehtineet pelätä, ettei lapsenlapsia kuuluisi ollenkaan. Tietysti he olisivat halunneet ensin nähdä Shakuyakun ja Raidenin astelevan alttarille, mutta brunette koki häiden suunnittelun liian stressaavaksi raskauden lisäksi.

TJlT35x.png

Shakuyaku ei halunnut ottaa mitään riskejä raskautensa suhteen ja etsi heti kaikkein parhaimmat sekä terveellisemmät ruokaohjeet. Raiden saisi joko oppia syömään samaa soossia tai tehdä itse omat ruokansa.

gwdPdf0.png

Yleensä mies tyytyi samaan ruokaan. Shakuyakulla oli mielihaluja ja isompi nälkä, mutta hän halusi silti pysyä kaikessa kohtuudessa. Hän ei halunnut kerryttää liikaa kiloja, niitä tulisi muutenkin tarpeeksi raskauden myötä.

9SNi9If.png

Kun Shakuyaku malttoi pitää taon esitelmästään, sai Raiden hetkeksi suunvuoron.

”Tiedän, että puhuttiin häistä vasta lasten synnyttyä, mutta sehän ei estä kosimasta?”

tMOySSZ.png

”Tarvitseeko tässä edes sanoa mitään?” Shakuyaku kysyi katsellessaan haltioissaan kihlasormusta. Raiden epävarma ilme kuitenkin kertoi, että myöntävä vastaus poistaisi ne pienimmätkin epäilykset punapään mielestä.

***

***

bA6dONY.png

Maha alkoi kasvaa ja todellisuus alkoi iskostua kummankin päähän. Heille oli tulossa vauva. Heistä oli tulossa vanhempia. He saisivat uusia haasteita. Onneksi Shakuyaku rakasti haasteita ja Raiden nyt kulki mukana, vaikka mitä tulisi vastaan.

fGnFyWW.png

Shakuyaku ei ollut nähnyt siskoaan moneen kuukauteen. Ja koska he olivat kolmoset ja hyvin läheisiä, se oli aivan liian pitkä aika heille kummallekin. Sa’idin poissaolo oli tarpeeksi hankalaa heille molemmille.

CRh8wXo.png

Kalifa oli innoissaan tädiksi tulemisesta, hän olikin jo ilmoittanut itsensä tulevan lapsen kummiksi.

”Entäs Kamika, Sharrakan ja Falan?”

”Te kuitenkin teette useamman lapsen, he voivat sitten. Minulle ja Sa’idille kuuluu esikoinen”.

TcAE4Eu.png

Shakuyaku ajatteli kuitenkin puhua Raidenin kanssa kummiasiasta ja käänsi puheen aiheen häihin, joita olisi tarkoitus viettää, kun lapsi olisi syntynyt. Ja mielellään tämän ollessa edes parin vuoden ikäinen.

”Ai että hänet voisi pukea pieneen merimiespukuun?”

***

***

***

***

Nyt kun sairastelut on sairasteltu, niin on uuden osan aika. Kommenttia saa jättää :)