SeVs1BQ.png

***

***

***

***

zzHK5o8.png

Yliopistolla Sakuraya yritti selviytyä viimeisestä vuodestaan. Hän tiesi, että juuri silläkin hetkellä pitäisi olla kiltisti lukemassa psykologiaa, mutta sen sijaan nuorukainen vietti aikaansa pienellä klubilla.

XsfC7W0.png

Hän oli kämppäkaverinsa kautta tutustunut Emi-nimiseen blondiin ja kaksikolla oli juttu lähtenyt nopeasti luistamaan. Emi oli Sakurayan tukena Hirameran kuoltua, vaikkei äidin poismeno nyt niin pahasti sattunut kuin sen ehkä olisi pitänyt. Etäisille väleille ei vain voinut näin jälkikäteen mitään.

FDy59iw.png

Sakuraya ei pitänyt itseään kovinkaan sosiaalisena henkilönä, mutta Emin kanssa oli mukava viettää aikaa. Toinen oli niin tasapainoinen ja rauhallinen, juuri sitä, mitä Sakuraya kaipasi elämäänsä.

lScBwP5.png

Sakurayan kämppäkaverin avustuksella nuorukainen sai Emistä itselleen tyttöystävän, johon hän uskalsi taas luottaa. Aikaisempi pettäminen ei enää kummitellut mielessä, eikä Sakurayan tullut vertailtua Tamakia ja Emiä keskenään, toisin kuin aikaisempien tyttöjen kohdalla.

CSryWDg.png

Vaikka Emi olikin rauhallinen, niin sai hän välillä Sakurayan ulos kuorestaan ja kokeilemaan uusia asioita. Pienelle yleisölle basson rämpyttäminen oli ollut kova pala, mutta Sakuraya selvisi hengissä. Saipa hän pienet aplodit ja vitosen. Tai ehkä nekin johtui siitä, että hän lopetti soittamisen, kuka tietää.

***

oVTQfVV.png

Hieman parantuneesta sosiaalisesta elämästään huolimatta Sakurayan piti opiskella loppuun. Viimeisiä kun vietiin, niin ei olisi mitään järkeä lopettaa. Sakuraya katui välillä valitsemaan psykologiaa pääaineena, vaikka sillä saikin parhaimman pohjan opettajan ammattiin. 

mVwog53.png

Opintojen ohella oli myös huolehdittava itse energian saannista. Koska Sakuraya ei asunut asuntolassa, joutuivat pojat itse huolehtimaan omista ruuistaan. Taidot alkoivat karttua, vaikkei Sakuraya vielä voisikaan voittaa kokkikilpailua. Ei juustopastalla, vaikka hän olikin intoutunut kokeilemaan eri juustoja.

2EGOOW2.png

Kun aika läheni loppua, yritti Sakuraya kerätä mukavia muistoja. Kämppäkaveria varmasti tulisi ikävä, mutta ehkä he tapaisivat vielä jatkossa toisensa.

***

***

VJ2uKkS.png

Toisin kuin suurin osa sisaruksistaan, Sakuraya muutti esikaupunkialueelle, sille paremmalle puolelle Tsukimuraa. Hän ei halunnut asua keskustan hulinassa tai kaupungin ulkopuolella tehdasalueella.

CqS61U1.png

Ja tietysti hän muutti yhteen Emin kanssa. He asuivat sopivan kokoisessa vuokra-asunnossa, jossa oli turhankin korkea hinta. Mutta molemmat olivat löytäneet heti töitä, eivätkä he aikoneet koko elämäänsä asua siinä.

WGRtwi9.png

Emi oli saanut töitä näyttelemisen saralta, tosin kamera apulaisena kuin itse näyttelijänä. Se oli työ, jota hän voisi tovin tehdä, mutta samalla hän etsi unelma-ammattia itselleen.

***

dKJDgVp.png

Kaksikon tasainen arki sai keskeytyksen, kun puhelin soi. Sakuraya ei ollut hirveästi puhunut perheestään, joten Emi hieman yllättyi, kun langan toisessa päässä oli yksi tämän veljistä. Mitä Sakuraya oli kertonut tyttöystävälleen, oli se ettei mies tullut kaikkien sisarustensa kanssa toimeen.

DWIIeNo.png

Emi antoi hieman epävarmasti luurin poikaystävälleen. Hän ei halunnut toisen saavan hermoromahdusta jostain riidasta ja jäi kuuntelemaan keskustelua toisella korvalla. Näköjään soittaja olikin hieman läheisempi veli, sillä Sakuraya vaikutti ilahtuvan puhelusta.

xkIoyIq.png

Sakuraya oli yllättynyt kuullessaan Radun menevän naimisiin. Velipoika aikoi järjestää isot juhlat, tai ainakin hän aikoi kutsua koko perheensä. Sakuraya oli tietysti iloinen toisen puolesta, mutta ajatus Spinthuksen tai kaksosten näkemisestä ei kauheasti houkutellut.

Toivon, että tulet paikalle, mutta päätös on sinun”.

***

Z42KEdS.png

Onneksi Radun häihin oli vielä aikaa ja Sakuraya sai rauhassa miettiä päätöstään osallistua toisen suureen päivään. Nuorukaisella oli tapana käydä Emin kanssa pari kertaa viikossa ulkona syömässä ja yksi ravintoloista olikin muodostunut heidän kantapaikakseen.

5AWXjGM.png

Tosin kyseinen ravintola vaati tiettyä pukukoodia ja ihan tavallisilla arkivaatteilla sinne ei kehdannut tulla. Ja hintatasokin oli korkea, pelkällä Sakurayan palkalla siellä syötäisiin korkeintaan pari kertaa kuukaudessa. Onneksi Emi tienasi hyvin, joten korkean vuokran lisäksi heillä oli mahdollisuus nauttia hyvästä ruuasta.

NfAMzmi.png

Ulkona syöminen oli hyväksi kaksikon parisuhteelle. He pääsivät ulos arjen rutiineista, vaikka ravintoloissa käyminen alkoikin muodostua itse rutiiniksi. Mutta ainakin he vaihtelivat ravintoloita viiden tähden paikoista pikaruokaketjuihin.

dqBqIMZ.png

Tosin Sakuraya oli valinnut kyseisen ravintolan syystä. Radun häiden innoittamana hän oli päättänyt kosia Emiä ja viedä heidän suhteensa seuraavalle tasolle. Kosiminen oli tietysti pelottavaa ja Sakuraya oli käynyt mielessään kaikki hetket, jotka voisivat mennä pieleen.

1aKQjrg.png

Onneksi Emi ilahtui kihlauksesta ja sanoi maagisen kyllä-sanan. Sakuraya saattoi huokaista helpotuksesta sekä onnesta, sillä ainahan oli se vaara, että hän ja Emi haluaisivatkin täysin eri asioita. Mutta tällä hetkellä heillä näytti olevan kuitenkin yhteiset tulevaisuuden suunnitelmat. Yhdessä.

***

hEGxAdM.png

”Saku? Oletko miettinyt niitä veljesi häitä?” Emi kysyi pari päivää myöhemmin. Radun häät olivat lähestymässä ja Sakurayan pitäisi pian ilmoittaa oman osallistumisensa toisen juhliin.

UHVClgV.png

”En tiedä. Tavallaan haluaisin, mutta pelkään, että syntyy jonkinlainen tappelu Spinthuksen tai jonkun muun kanssa”, Sakuraya vastasi.

5XQGnLL.png

”Et voi pakoilla ikuisesti perhettäsi. Ja jos he alkavat soittamaan suutaan, poistu paikalta. Ei sinun ole pakko kuunnella loukkauksia”.

”Helpommin sanottu kuin tehty…”

hBdmJrW.png

”Ja eikö sinne tule Raiosu ja Razoru, heidänhän kanssa sinä olet läheinen?”

”Tulevathan he varmaan, Razoru ainakin. Ehkä olet oikeassa, minä menen niihin juhliin. En halua Radun suuttuvan”, Sakuraya päätti.

***

qh4S0yI.png

Sakuraya ilmoitti veljelleen osallistuvansa tämän juhliin ja Radu oli ollut iloinen. Hän toivoi veljensä tuovan Emin mukanaan tapaamaan koko perhettä. Mutta juhliin oli vielä muutama päivä aikaa ja Sakurayan oli keskityttävä töihin, eikä sisaruksiinsa. Nuorukaista ärsytti, kuinka neljän vuoden yliopistokokemuksella joutui silti aloittamaan lähes pohjalta.

yycTlvC.png

Emillä oli tosin lähes sama tilanne, vaikka palkka olikin parempi kuin Sakurayalla. Naista hieman hermostutti osallistua häihin, joista hän ei tuntenut ketään. Raiosun ja Razorun hän tiesi etäisesti, kampukselta, mutta muita hän ei ollut koskaan edes nähnyt. Hän ei edes tiennyt kaikkien nimiä.

IdiQsJ6.png

Ja tietysti Emi oli huolissaan siitä, mahtuisiko hän juhlamekkoonsa. Sakuraya tosin epäili, että mitään suuria muutoksia tuskin tulisi tapahtumaan parissa päivässä, mutta antoi asian olla. Hän ei kaivannut kihlattunsa vihoja niskoilleen väärien sanojen takia.

***

***

52NcXzN.png

Lopulta koitti päivä, kun Radu aikoi naida elämänsä rakkauden perheen edessä. Paikalla oli kaikki, mutta jotkut halusivat tulla lähemmäs katsomaan seremoniaa ja loput käyskentelivät hääkakun luona odottamassa. Perheen ulkopuoliset seisoskelivat sivummalla.

LU8awon.png

Radu ei edes huomannut, ketkä kiinnittivät huomiota vihkivaloihin ja ketkä eivät. Hän oli vain keskittynyt edessään seisovalle uunituoreeseen vaimoonsa.

kU0Yoir.png

Raiosu ei kauan juhlissa viihtynyt, mutta onneksi Sakuraya sai juttuseuraa Razorusta, kun Emi teki tuttavuutta muiden puolisoiden kanssa. Sisaruskatraan esikoinen kertoi löytäneensä heidän äidin vanhan ystävän, johon Razoru oli ajatellut ottavansa yhteyttä. Häntä oli aina kiinnostanut äidin elämä, millaista se oli ollut ennen lasten syntymistä.

9FVPW5v.png

Lopulta hääpari leikkasi palan hääkakkua ja loputkin vieraat pääsivät viimein herkuttelemaan kermaunelmalla. Sakuraya ja Emi ottivat molemmat pienet palat, ennen kuin uskalsivat lähteä hyvillä mielin kotiin. Vaikka juhlissa vallitsikin hyvä tunnelma, ei Sakuraya silti tuntenut oloaan hyväksi koko perheensä seurassa.

***

***

***

***

Tämmöinen kevyt osa tällä kertaa. Ensi osassa nähdääkin vanhoja tuttuja :) Olen viimein päässyt kuvailemaan seuraavaa tarinaa, katsotaan, milloin saan sen julkaistua. 

Kommenttia saa jättää :)

20.5. Ajattelin ilmoitella nyt tähän, että uusi tarina on ulkona. Huriya on nyt jonkinlainen yritys tehdä LC:tä/tarinaa.