97tdRTp.png

***

***

***

***

dEY1j6k.png

Ishilly oli iloisesti yllättynyt Denjin vierailusta. Mies kertoi riidelleensä vaimonsa kanssa ja lähteneen viilentämään päätään. Ja rakkauden perään juossut Ishilly oli tyytyväinen, että hänen exänsä oli päätynyt juuri hänen ovensa taakse.

NHyHzE4.png

He keskustelivat, suurimmaksi osaksi. Denji kertoi avioliittonsa vaikeuksista ja Ishilly kuunteli. Hän halusi näyttää välittävänsä yhä lapsensa isästä. Että heillä voisi olla vielä toivoa.

dhLjNYn.png

Ishillyn ajatukset keskeytyivät makuuhuoneen oven avautuessa. Hän oli unohtanut Hirameran olemassaolon ja tietysti tytön piti herätä vessareissulle. Lapsi tihrusti väsyneillä silmillään heidän myöhäisillan vierasta.

IVBHbEg.png

”Isä?” Hiramera kysyi ja luuli yhä näkevän unta. Isää ei juuri näkynyt täällä, joten hän oli todella yllättynyt tajutessaan Denjin olevan ihan oikeasti heidän sohvalla istumassa.

YahXsJ7.png

Ishilly yritti aluksi katsellaan viestittää tyttärelleen sänkyyn palamista, mutta Hiramera ei huomioinut häntä. Hän oli vain kiinnostunut isästään, joka todellakin istui äidin vieressä sohvalla, vaikka kaikkien pitäisi olla jo nukkumassa.

CjjMZXA.png

”Misan kanssa tuli hieman riitaa, joten tulin tänne rauhoittumaan. Kaikki on hyvin, kunhan me aamulla juttelemme rauhoituttuamme”, Denji selitti tyttärelleen, joka oli jo ehtinyt huolestua.

qRaBjB0.png

Miehen sanat tuntuivat kuitenkin pistona Ishillyn sydämessä. Denji oli yhä rakastunut Misaan, eikä hän halunnut ruveta sabotoimaan heidän suhdetta. Ainakaan vielä.

***

***

EcOkJoC.png

Ekaterina oli vannonut sisarensa löytävän uuden miehen ja ehkä tämä oli oikeassa, kun Ishilly törmäsi töistä tullessaan alakerran naapuriin. Mies oli vasta muuttanut ja ehkä sen takia oli valmis juttelemaan nuoren äidin kanssa. Ishilly piti miehestä, joka ei kavahtanut pois kuullessaan myös Hiramerasta.

kqtz2xF.png

Uuden miehen tapaaminen ei kuitenkaan hidastanut Ishillyä. Denji oli alkanut vierailemaan useammin ja aikuiset yrittivät pitää asian salassa tyttäreltään. Vanhat tunteet olivat alkaneet palailla, muttei tarpeeksi, jotta Denji olisi valmis eroamaan Misasta.

m3V8G7A.png

Se sattui. Ishilly tiesi olevansa toisen pakotie silloin, kun asiat alkoivat käydä hankaliksi kotona. Ja hän yrittikin kaikin keinoin näyttää olevansa parempi vaihtoehto, kuin Misa.

t4Ti1TY.png

Mutta Denji ei näyttänyt huomaavan asiaa. Hän aina palasi vaimonsa luokse jättäen Ishillyn tuijottamaan peräänsä ikkunasta. Ishilly oli katkera Misalle, joka oli vienyt hänen miehensä. Vaikka he olivatkin Denjin kanssa eronneet, mutta heillä oli paljon enemmän yhteistä.

h0OO82r.png

Ainakin heillä oli Hiramera. Ja tyttö ärsytti äitiään uteliaisuudella.

”Oliko isä taas täällä? Miksi hän käy niin myöhään?”

foEnLH2.png

”Äiti? Kuunteletko? Vastaa!”

***

***

uAXwX3i.png

Ishillyn mieli kuitenkin piristyi, kun alakerran naapuri Takuro Sawamatsu pyysi häntä ulos syömään. Jos Denji sai pompotella kahden naisen välillä, niin Ishillyllä olisi silloin ihan yhtä suuri oikeus käydä toisen miehen kanssa ulkona.

8s8mZ6o.png

Varsinkin kun Takuro osoittautui oikein hauskaksi ja mukavaksi tyypiksi. Ishilly nautti miehen seurasta, eikä Denji ollut niin paljon hänen ajatuksissaan naisen ollessa Takuron seurassa.

gNsAWt0.png

Mies teki oikein hyvää työtä viedessään Ishillyn jalat alta ja auttoi unohtamaan Denjin. Takuro oli ahkera mies, rauhallinen ja lempeä. Ja piti lapsista, mikä tietysti oli tärkeää Hirameran kannalta. Jos Ishilly saisi vain päästettyä ensirakkaudestaan irti.

utmakLi.png

Sillä Takuron kanssa voisi olla yhdessä. Hänen kanssaan oli helppo olla ja tulevaisuus näytti tasapinoiselta miehen kanssa.

***

Y10VMjC.png

Ishilly jatkoi Takuron kanssa ulkona käymistä ja piti hauskaa. Hän ei ollutkaan moneen vuoteen käynyt ulkona kenenkään kanssa ja nyt Takuro kierrätti häntä eri paikoissa.

***

NYqtekO.png

Hiramera oli huomannut äitinsä lämpenevät välit naapurin kanssa ja kerran Takuron kanssa juteltuaan tyttö oli hyväksynyt aikuisten suhteen. Hän piti miehestä. Aivan kuten hän piti Misastakin.

hQ8h2FU.png

Mutta kaikkea ei Hiramera uskaltanut kertoa Emilille, kuten Denjin tavaksi tulleita vierailuja heillä. Hirameralla oli omat epäilyksensä asiasta, mutta hänellä ei ollut mitään todisteita voidakseen syyttää ketään. Hän vain toivoi aikuisten osaavan hoitaa asiat ilman, että kehenkään sattuu. Hän ei halunnut erota Emilistä.

***

***

FOqzcEq.png

Ishilly oli täysin Takuron lumoissa ja toisinpäin. Kaksikko asui jo käytännössä yhdessä, vaikka molemmilla oli vielä omat asunnot. Takuron työtunnit vaihtelivat ja välillä oli helpompi nukkua omassa asunnossa rauhassa.

BK8zBHD.png

Mutta muuten miehen saattoi löytää yläkerrasta Ishillyn luota. Nainen oli helpottunut, kuinka helposti Hiramera ja Takuro olivat hyväksyneet toisensa. Vaikka tyttö loikin outoja silmäyksiä äitiinsä, ei hän koskaan valittanut tämän miesystävästä.

eIclIUG.png

Mutta Ishilly tiesi, että joihin asioihin oli tultava muutos. Mitä vakavammaksi hänen ja Takuron suhde muuttui, sitä riskialttiimpaa hänen ja Denjin peli kävi. Ishillyn oli puhuttava exälleen, mieluiten silloin, kun ei ollut yhtään häiriötekijää paikalla.

5x1sqIK.png

Hiramera oli Armakanin luona yötä ja Takurolla oli yövuoro. Ishilly oli yksin ja sai rauhassa keskustella Denjin kanssa muutoksista.

Heidän salasuhde ei voinut jatkua.

Ek7Yqpo.png

Denji ei kuitenkaan näyttänyt ottavan uutista kovin hyvällä, vaikka Ishilly kehottikin miestä keskittymään Misaan, kerta oli valinnutkin tämän vaimokseen. Ishilly itse ei halunnut riskeerata uutta suhdettaan.

***

***

zc1dtmQ.png

Takuro päätti yllättää ja ehdotti heidän muuttavan täysin uuteen taloon perheenä. Ishilly meni sanattomaksi. Muutto yhteiseen asuntoon kuulosti isolta askeleelta ja naista pelotti, että asiat menisivät pian penkin alle.

3yFDUe4.png

Takuro näytti kuitenkin olevan tosissaan ja valmis tekemään töitä. Ishillyn vain pitäisi tehdä samoin. Hänen olisi aika asettua täysin aloilleen, eikä haikailla exän perään. Vaikkei Takuro tiennyt mitään toisesta miehestä, osasi Ishilly kuvitella isänsä tai sisarensa sanat, jos he tietäisivät hänen tilanteesta.

xvldLDx.png

”Hiramera tuskin haluaa vaihtaa koulua, joten emme voi muuttaa kovin kauas”, Ishilly tokaisi suostuessaan muuttoon. Takuro hymyili tyytyväisenä ja kertoi tietävänsä heille juuri sopivan kodin. Se olisi täydellinen heille kolmelle.

***

g72roMQ.png

Kun muutosta oli sovittu, päätti Ishilly keskustella asiasta Denjin kanssa ja tehdä asialle päätös. He tulisivat aina olemaan toistensa elämässä mukana, mutta suhde olisi haudattava lopullisesti.

COQQVv4.png

”Hassua, sinulla ei ollut mitään omantunnon tuskia, ennen kuin aloit seurustella toisen miehen kanssa”, Denji huomautti ja Ishillyä rupesi ärsyttämään.

”Etkä sinä ole näyttänyt välittävän koko asiasta. Meidän pitäisi keskittyä muihin asioihin, ymmärrätkö?”

w7x1dvG.png

Denji ei näyttänyt tyytyväiseltä, mutta nyökkäsi. Misa oli alkanut jo epäillä jotain, eikä mies halunnut kuitenkaan erota vaimostaan. Ehkä hänenkin pitäisi alkaa keskittyä nykyiseen perheeseensä.

”Hiramera tulee yhä käymään joka toinen viikko, sopiiko?”

”Tietysti”.

***

***

***

***

Koska huomenna on itsenäisyyspäiä, niin julkaisenpa uuden osan sen kunniaksi. Ei mitenkään juhlava, mutta ehkä Ikaruga ainakin saa jotain järkeä elämäänsä. Kommenttia?