Ef106ZL.png

***

***

***

***

rMqUa25.png

Ikaruga rouskutti toista sipsipussiaan sinä päivänä. Hän oli tyytymätön elämäänsä, vieläkin. Hän tiesi, että kotona olisi helpompaa elää, muttei kehdannut palata sinne häntä koipien välissä.

mglJIrY.png

Denji ei ollut vielä tehnyt elettäkään rauhoittuakseen ja ottaakseen askeleen vastuullisempaan elämään. Kotonakin ollessaan kaksikko ei juuri puhunut keskenään enää. Eiväthän he olleet edes kunnolla seurustelleet, ennen kuin Ikaruga oli tullut raskaaksi ja nyt yhtäkkiä pitäisi elää yhdessä, yhtenä perheenä.

***

frwrzsv.png

Aamut olivat ikäviä. Ikaruga heräsi aina Denjin kanssa samaan aikaan, vaikka olisi saanut nukkua vielä pitkään. Denji kävi koulussa, töissä, piti hauskaa kavereiden kanssa ja juhli. Ja koko sen ajan Ikaruga oli kotona.

XMRr8gR.png

Tytön kaverit olivat suurimmaksi osaksi hylännyt Ikarugan, kovinkaan moni ei halunnut enää olla tekemisissä hänen kanssaan. Liekö johtunut siitä, ettei raskaana olevan naisen kanssa voinut pitää enää samalla tavalla hauskaa.

wHayozO.png

Isän kanssa tuli paljon soiteltua, vaikkei Ikaruga juuri ongelmistaan kertonut miehelle. Hän ei kehdannut eikä myöskään halunnut rasittaa toista. Ikaruga tiesi kyllä käyttäytyneensä kotona kiittämättömästi ja katui sitä. Ja siksi hän ei halunnut valittaa.

EVUwYNL.png

Myös Saki soitti aina välillä kysyäkseen kuulumisiaan, mutta Ikaruga pysyi etäällä. Häntä ei kiinnostanut tutustua uudestaan äitiin, ei sen jälkeen, kun tämä oli lähtenyt. Tyttö ei halunnut edes kohteliaita välejä ja tunsi itsensä petetyksi kuullessaan Ekaterinan pitävän yhteyttä äitiin.

NjSwxDb.png

Ikaruga ei ollut oppinut vieläkään kokkaamaan ja valmisruuat olivat kovassa kulutuksessa. Ehkä myös siksi Denji kävi paljon ulkona syömässä, oli jo käynyt ennen Ikarugan tuloa. Mutta jostain syystä nuorukainen ei ollut innoissaan näyttäytymään raskaana olevan teiniäidin kanssa.

93ZlN4a.png

Ikaruga yritti tehdä joitakin koulutehtäviä, mutta koko opiskelun keskeyttäminen tuntui paremmalta vaihtoehdolta. Tytön arvosanat olivat muutenkin alkaneet jo laskea ennen raskautta ja nyt ne olivat lähteneet vielä enemmän huonompaan suuntaan.

***

TperT4P.png

Ne kerrat, kun Denji oikeasti oli kotona, nuorukainen näytti juuttuvan tietokoneen eteen. Ikaruga oli pettynyt, sillä hän oli oppinut viimein keittämään spagettia pilaamatta sitä, eikä toinen silti halunnut syödä hänen kanssaan.

Sp2RfXm.png

Ikaruga kyllä antoi kuulua, ettei hän jaksanut olla koko ajan yksin. Että Denji saisi viettää aikaa hänenkin kanssaan. Nuorukainen ei ollut kovinkaan iloinen ajatuksesta rajoituksista ja ehkä oli hyvä, ettei heillä ollut seinänaapureita. Nimittäin volyymi nousi välillä turhan korkealle.

qgL4QAE.png

”Entä sitten, kun tää on syntynyt. Meinaatko silloinkin vain heilua sillä täällä ja jättää mut yksin tänne?”

”Se on sit sen ajan murhe, mitä sä edes haluat mun tekevän täällä?”

f7IeKAo.png

Denji piti lapsista ja kyllä hän hieman odottikin vauvan syntymää. Mutta silti vastuu oli pelottava, sekä elämä yhdessä Ikarugan kanssa aiheutti pieniä epäilyksiä. 

***

***

YpvBp20.png

Ikaruga maha kasvoi ja niin myös ruokahalu. Denji oli asiasta muutamaan otteeseen huomauttanut, mutta Ikarugan teki mieli syödä. Jos hän ei syönyt, niin hermot tuntuivat olevan enemmän kireällä.

38weUu7.png

Armakan soitteli, kyseli kuulumisia ja Ikaruga kertoi aina samat asiat. Tyttö kävi kotona sunnuntaisin syömässä, mutta vain jos isä oli luvannut, ettei Saki ollut paikalla. Eikä Ikaruga ollut nähnyt äitiään sen yhden kerran, vaikka Saki olikin ehdottanut kahvilla käymistä.

RCrKDib.png

Kotona käyminen oli ainoa kerta, kun hän poistui kotoa, joten Ikaruga odotti aina sunnuntaita. Hän ei muuten halunnut kulkea ihmisten ilmoilla, ei ainakaan yksin. Ihmiset tuntuivat aina luovan halveksuvia katseita teiniäitiä kohtaan.

dmYavMu.png

Koska Ikaruga oli paljon kotona, hän yritti pitää paikkoja siistinä. Ainakin heillä oli pieni asunto siivottavana, mutta silti Ikaruga toivoisi joskus Denjinkin tarttuvan rättiin.

mIZW7ST.png

Ikarugan ja Denjin suhde oli myrskyisä. Heillä oli välillä hyvät hetkensä, mutta enemmän riitojen täyttymistä. Ikaruga halusi lapselleen kaksi vanhempaa, mutta jos he vain tappelisivat koko ajan, ehkä sitten ero olisi parempi.

YtjWWrE.png

Mutta joka kerta kun hän otti asian puheeksi Denjin kanssa, mies teki siitä vitsin. Hän ei ottanut tytön huolia todesta. Hän ei lohduttanut tai kannustanut.

Ck342bp.png

Ikaruga katseli aina ikkunasta kun Denji meni kouluun, töihin tai muuten vain ulos. Välillä hän toivoi itsensäkin voivan vain lähteä pitämään hauskaa, muttei se niin helppoa ollut. Hän pelkäsi ihmisten katseita, ei ollut sinut oman vartalonsa kanssa ja myös se, ettei Ikaruga jaksanut riekkua yömyöhään asti jossain.

OO2c76o.png

Laskettuaika oli lähestymässä ja Ikarugaa pelotti. Jos hän olisi yksin h-hetkellä, niin tyttö ei tiennyt, mitä tekisi. Hän oli yrittänyt saada poikaystävänsä tajuamaan, ettei kotona yksin synnyttäminen olisi vaihtoehto ollenkaan.

***

***

zlktpCx.png

Onneksi Denji oli malttanut pysyä enemmän kotona raskauden loppumetreillä ja kaksikko sai terveen tyttövauvan Hirameran. Ikaruga heti huomasi lapsensa perineen isänsä silmät ja varmaan muutenkin olisi täysin isänsä tyttö.

UQQ7GGq.png

Mutta toisinkuin Ikaruga oli luullut, ei Denji malttanut luopua hauskuudesta. Toki hän ruokki ja kylvetti tytärtään kotona ollessaan, mutta Ikaruga jäi silti yhä tyttärensä kanssa kotiin.

cEizs88.png

Ehkei nuorukainen vielä tajunnut vanhemmuuden vastuuta, mutta homma oli silti liian tutun oloista Ikarugalle. Hän muisti kyllä äitinsä viihtyneen paljon ulkona, vanhempien riidan ja isän itsemurhayrityksen. Denji oli yhtä villi kuin Saki.

f4mVXjn.png

Ikaruga tunsi itsensä kauheaksi kyyläksi, kun hän tuijotti ikkunasta poikaystävänsä kotiin tuloa. Lapsuusajan muistot kummittelivat tytön mielessä ja Ikaruga pelkäsi samojen asioiden toistuvan.

Hän ei halunnut joutua siihen pisteeseen, missä kuolema tuntui paremmalta vaihtoehdolta.

Cq4b3Mu.png

Tyttö päätti pistää Denjin seinää vasten ja tehdä selväksi, ettei hän aikonut katsoa tämmöistä pitkään. Jos mies halusi olla tyttärensä elämässä, niin käytöksen olisi parasta muuttua. Denji saisi ottaa heidätkin enemmän huomioon, eikä vain olla ystäviensä kanssa.

Et4uHhj.png

Riidat olivat aina pahoja, he sanoivat toisilleen joskus julmiakin asioita. Niin Ikaruga kuin Denjikin. Nuorukainen oli tosin synnytyksen jälkeen ihastunut huomauttelemaan Ikarugan raskauskiloista, jotka eivät olleet kadonneet vyötäröltä.

ukh9Cnx.png

Sanat olivat kuin puukoniskuja muutenkin kropastaan epävarmalle Ikarugalle. Kyllä hän tiesi kilojen kertyneen, muttei hän voinut niin pahan näköinen olla, etteikö hänen kanssaan voisi julkisesti kävellä.

9CTHg8o.png

Ikaruga päätti viimein avautua isälle. Armakan jos kuka tiesi, millaista olisi asua henkilön kanssa, joka piti enemmän juhlimisesta kuin perheestään. Avautuminen tuntui helpottavalta, Ikarugan olo tuntui parantuneen huomattavasti saatuaan murheet pois sydämeltään.

HKIDuev.png

Armakan myös kehotti ikarugaa miettimään hartaasti, jääkö hän Denjin kanssa asumaan vai lähteäkö vielä, ennen kuin asiat menevät huonompaan suuntaan.

”Minä mietin asiaa”.

***

LXzV6P6.png

Niinpä parin päivän päästä Ryoa meni avaamaan oven ihmeissään, kuka halusi tulla vierailulle niinkin myöhään. He eivät odottaneet vieraita, eivätkä kaupustelijat tähän aikaan olleet liikkeellä.

Yn2gNPg.png

Mies hämmästyi nähdessään Ikarugan oven takana Hiramera sylissään.

”Mä jätin Denjin”.

***

***

***

***

Huomasin, että aika lyhyet tekstit on tullut kirjoitettua... Tää on niitä osia, joidenka kirjoittaminen varsinkin tuntuu rautalangan vääntämiseltä. Väkisin puserrettua... Oikeastaan Ikarugan sukupolvi tuntui olevan vähän vaikeaa (taas vaihteeksi), mutta kyllä ne osat paremmiksi muuttuu :D