zknUfnd.png

***

***

***

***

wh5nqDs.png

Edda yritti epätoivoisesti saada hiussuortuvansa kuriin. Hänellä olisi ensimmäiset treffit pitkiin aikoihin ja vielä netissä tapaamansa miehen kanssa. Edda halusi tehdä hyvän ensivaikutelman, vaikka häntä samalla hermostutti niin moni asia. Olisiko mies sellainen kuin oli antanut ymmärtää?

nvhc8I8.png

Edda oli viettänyt myös monta tuntia peilin ääressä yrittäen keksiä mitä laittaisi päälleen. Hän oli päätynyt punaiseen lyhyeen mekkoon ja tunkenut sängylle heittämänsä vaatekasan takaisin kaappiin, kun hän tuli jälleen toisiin aatoksiin. Mekko näytti aivan liian hienolta, vaikkei Eddalla kyllä ollutkaan kunnon kuvaa siitä, millaiseen paikkaan he olivat menossa.

Cdr6Zlx.png

Vaatekasa lensi jälleen kaapista sängylle ja Edda kävi kaikki läpi hädissään. Aika oli loppumassa ja tuskan hiki alkoi nousta pintaan. Lopulta Edda teki päätöksen sokkona ja tunki vaatteet takaisin kaappiin, ennen kuin muuttaisi jälleen mieltään.

qW9sH7a.png

Hiukset olivat jotakuinkin hyvin, vaikka kaikki pinnit olivat mystisesti kadonneet juuri sillä hetkellä, sekä lakkapullo oli lopussa. Eddan täytyi vain toivoa, että kurittomat etuhiukset pysyisivät edes kerran aisoissa. Hän ei enää joutaisi etsiä koko kämppänsä läpi löytääkseen kadonneet pinninsä.

CiIxEfJ.png

Taksi oli jo odottanut pari minuuttia pihalla ja kuski oli melkein nousemassa ulos autosta hakeakseen Eddan, kun tämä kiiruhti ulos kerrostalon ovesta. Rahapussi oli melkein unohtunut käsilaukkuun ja Reolle oli vielä pitänyt laittaa nappuloita kuppiin. Eddan otsa oli lähes hiestä märkä hermostuneisuudesta.

kTgAXks.png

Ravintolaan Edda onnistui kuitenkin saapua juuri ajoissa ja jopa ennen seuralaistaan. Nuori nainen oli jo nähnyt kauhukuvia joutuneensa julman pilan kohteeksi, kun vaalea mies asteli ovista sisään.

”Sinä olet varmaan Edda?” mies kysyi tullessaan pöydän luokse ja saadessaan myöntävän vastauksen hän istahti Eddaa vastapäätä esittäytyen Iwaoksi.

nJ5yGOT.png

Tarjoilija toi kaksikolle vesilasit ja kiusallinen hiljaisuus valtasi kaksikon. Edda oli kadottanut kykynsä puhua, vaikkei kukaan hänen lähipiirinsä olisi sitä varmaan koskaan uskonutkaan. Iwaokaan ei näyttänyt kovin innokkaalta aloittaa keskustelua.

CxgggFy.png

Lopulta tarjoilija pelasti ainakin hetkeksi laskusuunnassa olevat treffit pyytääkseen tilausta. Tosin tarjoilija itsekin näytti siltä, että olisi ollut mieluummin jossain muualla kuin töissä viikonloppuna.

Ejb8oK1.png

Väkisin loihditun hymyn kanssa tarjoilija kysyi kaksikon tilausta, vaikkei kumpikaan ollut oikein ehtinyt vielä ruokalistaa vilkaisemaan. Pienen tenttauksen jälkeen Edda ja Iwao saivat päätettyä tilauksensa, jonka tarjoilija kirjoitti tyytyväisenä ylös. Hän ei selvästikään ollut nauttinut kysymyksiin vastaamisesta.

8HCkCOH.png

Tarjoilija lähti viemään tilausta kokille ja Edda yritti kehitellä pientä keskustelua Iwaon kanssa. Mistäpä olisikaan helpompi lähteä liikkeelle, kuin kyselemällä lempi tv-ohjelmista, musiikista ja bändeistä. Jos vaikka yhteisiä mieltymyksiä löytyisi, joista saisi jatkettua keskustelua.

 

FvoSLAR.png

Iwao ei kuitenkaan osoittautunut kovinkaan puheliaaksi herraksi, vaikka netin välityksellä he olivatkin saaneet erilaista keskustelua aikaiseksi ajankohtaisista asioista. Nyt mies vastaili lyhyesti ja Eddasta tuntui, että hän leikki kysy-vastaa-leikkiä.

p1Ff73b.png

Ruokakaan ei ollut vielä saapunut, mutta silti Edda halusi jo pois. Hänellä oli niin kiusallinen olo, eikä Iwaokaan näyttänyt yhtään sen rennommalta.

1PONexF.png

Kun tarjoilija viimein toi kaksikon ruuan, keskittyivät molemmat syömiseen eikä puhumiseen. Välillä Edda kysyi seuralaiseltaan, miltä ruoka maistui ja vastasi myös omiin kysymyksiinsä.

pOhklH1.png

Kysy-vastaa-leikkikään ei toiminut, sillä Edda sai huomata Iwaon pitivät aivan erilaista asioista kuin hän. Ehkä hänen olisi pitänyt aikaisemmin kysellä toisen mielenkiinnon kohteista, eikä vasta treffeillä. Kun Edda alkoi kysellä harrastuksista, huomasi hän jälleen heidän olevan täysin erilaisia. Siinä missä Edda nautti lenkkeilystä, tykkäsi Iwao hautautua kirjoihin.

KSiS9IX.png

Iwao söi nopeammin kuin Edda ja alkoi aikansa kuluksi selailla menua jälkiruoan toivossa. Edda keskittyi omaan annokseensa ja vilkuili välillä hiustensa takaa kelloa. Ei hän vielä kehtaisi kuitenkaan lähteä.

bl83sAx.png

Tarjoilija tuli hakemaan tyhjät lautaset ja lupasi tulla pian ottamaan kaksikon jälkiruoka tilauksen. Edda vilkuili odotellessaan ympärilleen ja Iwao joi varmaan kymmenettä lasillista vettä. Tarjoilija hiihteli muiden pöytien luona ja Eddan teki mieli huutaa saadakseen palvelua, jotta tämä kiusalliseksi muotoutuneet treffit saisivat loppunsa.

mr6F6ZW.png

Lopulta tarjoilijan kävellessä ohi Edda muistutti tätä jälkiruoka tilauksestaan ja saadessaan mutinaa vastauksekseen teki naisen mieli heittää tätä suolasirottimella niskaan. Iwaokin kurtisteli kulmiaan palvelulle ja katseli vesilasinsa yli tarjoilijan poukkoillessa pöytien välissä.

”Jos minun ravintolassa olisi tuollaista palvelua, antaisin kyllä potkut”, Iwao mutisi ja Edda ihan hätkähti tajutessaan toisen puhuvan hänelle.

g7EJ9oW.png

”Ai omistatko sinä ravintolan, missä päin?” Edda kysyi ja oli hyvillään toisen aloitettua kerrankin keskustelun.

”Kyllä, se vanha ravintola Tsukimuran laitamilla”.

”Aivan, tiedänkin sen. En tiennyt sinunkin olevan yrittäjä”.

 

udTC49v.png

”Välillä kyllä kaduttaa. Välillä on kauheaa paperisotaa eri tahojen kanssa”, Iwao kertoi ja Edda pystyi samaistumaan.

”Tiedän mistä puhut. Minäkin olen yrittäjä, tosin pidän kotona hieronta vastaanottoa. Onneksi siskoni on osaa nämä lakipykälät, joten voin aina kysyä häneltä neuvoa”, Edda kertoi ja pian kaksikon välille syntyi hyvinkin antoisa keskustelu yrittäjyyden raakuudesta.

ik6HLsp.png

Treffit tulivat kuitenkin päätökseen ja kaksikon oli aika mennä omiin koteihinsa.

”Kiitos seurasta, minulla oli oikein mukavaa”, Edda sanoi halattuaan toista, vaikka tiesikin vähän kaunistelleensa totuutta.

”Ai oli vai? Minusta alku oli aika kamala”, Iwao sanoi naurahtaen.

j6KoLX2.png

”No joo, alku oli kamala”, Edda naurahteli. Kaksikko sopi kuitenkin tapaavansa vielä uudestaan, oikeastaan jo seuraavana viikonloppuna.

”Ja laitellaan viestiä”, Edda sanoi ennen kuin kiiruhti taksiinsa.

***

***

k8PQNdA.png

Edda ja Iwao olivat aloittaneet muutaman treffi kerran jälkeen tapailun ja lopulta nainen päätti käydä katsastamassa Iwaon omistaman ravintolan. Yksin hän ei kuitenkaan ollut kehdannut lähteä, vaan Edda sai vedettyä Erumon seurakseen. Eiväthän naiset olleet nähneetkään toisiaan pitkään aikaan, joten päivällinen yhdessä kuulosti hyvältä.

Y6irdCU.png

”Kun pyysit minua syömään, en aivan odottanut tällaista paikkaa”, Erumo sanoi ja Edda kohotteli kulmiaan kysyvänä.

”No odotin enemmän sellaista modernimpaa, tämä ei oikein vaikuta sinun tyyliseltä paikalta”, Erumo perusteli, vaikka vakuuttelikin paikan kelpaavan hänelle.

KQ8Mkux.png

Naiset menivät sisälle ja kun ravintolapäällikkö oli viemässä heidät pöytiinsä sattui Iwaokin tulemaan paikalle. Mies näytti yllättyneeltä nähdessään Eddan, muttei sanonut mitään, sillä naisten takana oli lisää asiakkaita, joita Iwao sai ottaa vastaan.

1Hs2ued.png

”Onhan tämä viihtyisä paikka”, Erumo sanoi katsellessaan ympärilleen. Edda nyökytteli, vaikka joutuikin myöntämään itselleen, ettei hän olisi ensimmäisenä tänne tullut syömään. Paikka oli enemmän pareille ja vanhuksille, ei Eddalle ja Erumolle.

Wn3chGk.png

Pian Iwao ilmestyi paikalle ja Edda tietysti pyysi tätä liittymään seuraan.

”Vai onko sinulla kiirettä?”

”Ei, kyllä minulta aikaa liikenee”.

6OLKly3.png

Erumo kohotteli kulmiaan kysyvänä, kunnes Edda kertoi ystävälleen tapailleensa Iwaota jo vähän aikaan.

”No olisihan minun pitänyt arvata, että jokin taka-ajatus sinulla on tulla tällaiseen hienostuneeseen paikkaan”, porkkanapää naureskeli ja esittäytyi Iwaolle, sillä Edda ei hoitanut sitä hommaa kunnolla.

74QCpRz.png

”Ei kai tämä nyt niin hienostunut paikka ole?” Iwao kysyi hieman ihmeissään.

”No kyllä minä tunnen itseni vähän alipukeutuneeksi”, Erumo naurahteli, mutta antoi pian suun vuoron ystävälleen, kun tarjoilija toi heidän annokset pöytään.

u3t1lwg.png

Erumo katseli uteliaana sivusta, kuinka hänen ystävänsä keskusteli Iwaon kanssa. Keskustelun aihe ei uponnut naisen aivoihin asti, mutta porkkanapäästä oli silti mukava katsella, kuinka onnelliselta Edda näytti. Toinen oli viettänyt aivan liian pitkään sinkkuvuosiaan.

HUpMHXc.png

Naisten poistuessa ravintolasta Eddan oli heti pakko kysyä Erumon mielipidettä.

”Ai siitä komeasta miehestä? Te olette jotenkin niin toistenne vastakohdat, mutta ehkä se onkin ihan hyvä asia tässä tapauksessa”, porkkanapää pohti.

S1PkjBL.png

”Pidä ihmeessä kiinni tuosta mehestä”, Erumo totesi ja nappasi ystävänsä halaukseen.

”Haha, pidän toki. Kiitos mahtavasta illasta, oli mukava nähdä pitkästä aikaa”, Edda sanoi, ennen kuin kaksikko lähti eri suuntiin.

gLEwZxU.png

Eddan tultua kotiin hän käytti ensitöikseen Reon pihalla, ennen kuin paineli sänkyyn. Uni ei kuitenkaan meinannut tulla silmään, sillä Edda ei pystynyt olla ajattelematta Iwaota.

”Kuinkahan kauan sinäkin Reo saat nukkua sillä puolen sänkyä?” nainen pohti ääneen ja naurahteli omille ajatuksilleen. Ehkä oli vielä liian aikaista unelmoida moisista asioista.

***

***

6PUm1rN.png

Tapailu jatkui, vaikka molemmilla oli työkiireitä omien yritystensä osalta. Edda sai kuitenkin eräänä iltana yllättyä positiivisesti huomatessaan Iwaon odottelevan hänen ”odotushuoneessa”.

”Mitäs sinä täällä?” Edda kysyi hymyillen.

”No ajattelin että se on minun vuoroni tulla katsomaan sinun yritystäsi”.

”Peremmälle sitten vaan”.

LDvoy3V.png

Edda pyysi miestä heittämään vaatteensa nurkassa olevan tuolin päälle ja käymään mahalleen hierontapöydälle.

”Täähän on ihan jumissa”, Edda totesi aloitettuaan hieronnan ja saikin lisätä rutkasti voimaa saadakseen jotain tulostakin aikaiseksi.

upZaz7g.png

”Kiitos, olo on jotenkin rentoutuneempi”, Iwao sanoi saatuaan vaatteet päälleen ja Edda muistutti vielä lopuksi veden juomisesta. Kaksikko suunnitteli vielä seuraavaa tapaamiskertaa, ennen kuin Iwao lähti takaisin omaan kotiinsa ja Edda sai laittaa oven lukkoon.

FD4Ouzr.png

Vaikka väsymys painoi silmäluomia, oli Eddan hoidettava vielä kotiaskareensa. Iwaon käynti oli yllättänyt hänet ja työpäivä oli venynyt pidemmälle, mutta ei se Eddaa haitannut, ainakaan sillä kertaa. Kunhan hänen ei tarvitsisi pysyvästi pidentää työpäiväänsä, niin kaikki on hyvin.

***

***

***

Osa painoittui nyt pelkästään Eddaan ja Iwaoon, ja heidän kehittyvään suhteeseen... Kuinkas tässä näin kävi? :o

No, tällainen osa kuitenkin tällä kertaa. Ensi osassa onkin enemmän kaksosia sekä Arbaa ja Yoshia.