6cEVX0v.png

***

***

***

***

ErZsN9E.png

Ishilly oli järkyttynyt. Ei sillä, etteikö hän olisi jo jotain Yasuhiron vihjailusta päätellyt, mutta löydettyään itse viimein todisteita, totuus sattui. Meydan petti häntä. Oli pettänyt ennenkin, jo ollessaan naimisissa ensimmäisen vaimonsa kanssa. Mies oli kyltymätön.

Owfq2rM.png

Toisaalta nyt Ishilly voisi ymmärtää Yasuhiron vastenmielisyyttä häntä kohtaan. Kyseinen nuorukainen astelikin juuri sopivasti huoneeseen, kun Ishilly oli omissa ajatuksissaan.

u3clyfI.png

”Löysitkö sen, mitä isä pyysi sinua etsimään?” Yasuhiro kysyi istuutuessaan, mutta sai vain pään pudistelun vastaukseksi. Yasuhiro pysyi vaiti ja odotti, Ishilly näytti siltä, kuin hän etsisi oikeita sanoja.

A969ssF.png

”Löysin jotain ihan muuta. Hänellä on joku lähes opiskelijatyttö heilanaan”, Ishilly sanoi, mutta löysi sanoistaan ironian. Hänhän oli itse samanlainen opiskelijatyttö, kun Meydan lensi hänen elämäänsä. Maailma osasi olla julma.

7qSXrLH.png

”Olen pahoillani, mutta en ole yllättynyt. Kuten sanoin, isä on ollut tuollainen jo ennen kuin äiti kuoli. Oikeastaan jatkuvien syrjähyppyjen takia äiti masentui ja kuihtui”, Yasuhiro selitti. Mies näytti osaaottavalta, mutta Ishilly oli itselleen vain vihainen.

Qsnp9dK.png

”Hänen pitäisi myös mennä muistitutkimuksiin”, nainen sanoi tyhjästä, eikä ymmärtänyt itsekään, miksi hän oli niin huolissaan toisen muistista. Myös Yasuhiro kohotti kulmiaan kysyvästi ja nainen selitti avopuolisonsa toimia viimeajoilta.

DOacX1u.png

”Hän on sairas, siis ihan fyysisesti, ja vaikka olenkin vihainen, niin mielestäni hänet pitäisi pakottaa lääkärille”, Ishilly sanoi. Hän ei tiennyt, halusiko hän edes kihlausta purkaa, sillä hänen koko elämänsä oli kartanossa ja jos Meydan potkaisisi hänet eron myötä pihalle, Ishilly olisi työtön ja koditon. Tilanne oli hankala, hänen täytyi miettiä, mitä tehdä.

***

***

FLUU98z.png

Ishillyllä ei ollut kuitenkaan aikaa murehtia Meydania, kun hän sai puhelun kotoa pitkästä aikaa. Vanhemmat kutsuivat esikoisensa syömään ja hetken mielijohteesta Ishilly kiskoi Yasuhiron mukaansa. Toisaalta ei miehellä ollut mitään vastaansanomista, mieluummin hän seurassa söi kun yksin.

dnU4x2p.png

”Ithnan ja Shalulia tulevat myöhemmin”, Edda selitti, kun Ishilly katsoi kysyvästi kahta tyhjää paikkaa. iwao mutisi jotain siihen suuntaan, että kaksikolla oli ihan omat ruoka-ajat nykyään.

4Bu1B7p.png

”Täytyy kyllä sanoa, että te näytätte hyvältä parilta. Pakko myöntää, että tämä suhde saa täyden tukemme, Ishilly”, Iwao sanoi kesken kaiken ja sai hyvin hämmentyneitä katseita osakseen. Ishilly oli täysin yllättynyt, mistä vanhemmat olivat moisen keksineet.

80YzkCk.png

”Olen samaa mieltä, tehän olette saman ikäisiäkin”, Edda liittyi keskusteluun ja Yasuhiro loihti kohteliaan hymyn kasvoilleen ja nyökytteli, vaikkei hänellä ollut mitään käsitystä, mistä vanha pariskunta oli saanut päähänsä hänen ja Ishillyn seurustelevan.

xpmJXAl.png

”Niin, sinä vaikutat kunnon mieheltä. Kohteliaalta ja järkevältä. Jalat tukevasti maan pinnalla. Vähän erilainen kuin isäsi, jos saan sanoa”, Iwao jatkoi ja Ishilly vilkaisi huolestuneena Yasuhiroa. Hän ei halunnut heidän joutuvan jälleen riitoihin, kun asiat olivat viimein alkaneet sujua.

”Se on hyvä, en haluaisikaan olla samanlainen kuin isäni”, nuorukainen kuitenkin vastasi ja nyt viimeistään Ishilly oli pudonnut täysin kärryiltä.

***

B7yArGP.png

”Olen niin pahoillani, en ymmärrä mistä vanhempani olivat keksineet meidän seurustelevan”, Ishilly pahoitteli kaksikon palattua kartanolle.

”Ei se mitään, ymmärtäähän sen. He ovat mukavia”.

i8Po9uW.png

”Vähän suulaita välillä, etenkin äiti. Isä sanoo, että vanhuus sen tekee”.

”Ai, tuleekohan sinustakin samanlainen”, Yasuhiro irvaili ja sai Ishillyn nauramaan.

olsdTOl.png

Loppuillan kaksikko istui ja juttelivat, joivat välillä vähän lisää, jotta saivat tunnelmaa vähän hauskemmaksi. He olivat päättäneet irrotella ihan kunnolla.

AWPR5fV.png

Pian myös Meydanista tuli puheen aihe. Pienessä hiprakassa ollessaan he miettivät sopivia tapoja antaa kartanon herran maistaa omaa lääkettään. Vaikka ajatus kostamisesta olikin lapsellinen, niin heidän sen hetkisessä mielentilassa se oli maailman paras idea.

fy49qch.png

Illan vaihtuessa yöksi he alkoivat kuitenkin rauhoittua ja jättää kosto puuhat myöhemmälle. Molemmat suuntasivat omiin makuuhuoneisiinsa valmistautumaan yötä varten.

K1WMpGH.png

”No… Hyvää yötä sitten”.

”Hyvää yötä, minulla oli hauskaa tänään. Kiitos kutsusta vanhemmillesi”.

zHvLyaE.png

Yasuhiro oli juuri siirtymässä peiton alle, kun ovelta kuului koputus. Aavistaen, kuka oven takan oli, nuorukainen asteli hymyssä suin ovelleen.

clG3Veb.png

”Ishilly, mikä hätänä?”

”Olen pahoillani, mutta ajatukset pyörii päässäni heti, kun yritän sulkea silmäni”, nainen sanoi kuulostaen ahdistuneelta, mutta Yasuhiro huomasi tämän silmissä erilaisen kiillon.

rKjna81.png

”Ehkä voin auttaa…”

***

***

WA3bw8W.png

Yöllä oli satanut iso kerros lunta, kun aurinko päätti pilkahtaa pilvien takaa.

Ldw9M1h.png

Käytävällä kuului kiireiset juoksuaskeleet. Jollakin oli hätä.

qjMpepY.png

Mari pysähtyi Meydanin ja Ishillyn oven taakse ja alkoi kiireesti koputtaa.

”Neiti, hätätilanne. Teitä pyydetään kiireesti. Tai Yasuhiro-herraa”.

KSQRNre.png

Sisäkön yllätykseksi Yasuhiron ovi avautui ja Ishilly asteli sieltä alusvaatteisillaan.

”Herran tähden Mari, mitä melskaat tähän aikaan?”

”Kello on yksi päivällä…”

YCwjcOv.png

”Mari, mitä sinulla oli asiaa?” Myös Yasuhiro tuli käytävälle vain bokserit jalassaan. Sisäkkö yritti sisäistää tilanteen, kunnes Ishilly hermostui ja hoputti punatukkaista naista.

fGq0V9a.png

”Aivan, olen pahoillani. Kyse on Meydan-herrasta. Hän on joutunut sairaalaan”.

***

***

oRDmVOV.png

Meydanin terveys oli lopullisesti pettänyt ja vienyt miehen sairaalaan. Hän ei tosin pysynyt siellä kauan. Saatuaan tietää elinaikaa olevan vain muutaman kuukauden jäljellä, halusi mies tulla viettämään viimeiset hetket kotiinsa. Ihan vain, koska sairaalaan sängyt olivat surkeita ja hoitajat ärsyttäviä.

L02LjBu.png

Ishilly ja Yasuhiro huolehtivat kuolevasta miehestä, kun tämä halusi hoitaa viimeisiä paperi asioita loppuun. Ishilly itse ei maininnut sanaakaan avopuolisonsa syrjähypystä. Mitä turhaa, aika oli lopussa. Turha enää tässä vaiheessa kehitellä mitään draamaa.

qyx215o.png

Ishilly tunsi olevansa jälleen enemmän sihteeri, kuin puoliso. Meydan pyysi häntä paikalle vain työasioissa. Mies ei juuri muutoin edes vilkaissut puolisoonsa päin, tuskin edes noteerasi Ishillyn sanomisia, elleivät ne liittyneet työasioihin,

Wpgs24i.png

Välillä Ishilly koki huonoa omatuntoa pettämisestä, sillä hän itse ei olisi yhtään Meydania parempi. Toisaalta hänen olemassa olonsa näytti olevan mitätön miehen silmissä, joten tuskin tämä enää olisi välittänyt, vaikka Ishilly hyppisi joka toinen yö Yasuhiron sänkyyn.

LhBeG4g.png

Yasuhiro itse oli ollut hiljaa heidän yhden yön sessiosta, vaikka molemmat loivat silmäyksiä katseita toisilleen silloin, kun kukaan ei huomannut. Heidän pelinsä oli julmaa, mutta Yasuhiro ei voinut itselleen mitään. Mies, joka makasi sängyllä, oli yhtä vieras hänelle kuin ohikulkija kadulla.

***

uGVLYNH.png

Ishilly puhui lähes päivittäin puhelimessa. Oli asiaa lääkärille tai lääkäri soitti heille. Meydanin yrityksestä soiteltiin ja Ishilly yritti parhaansa mukaan pitää kaikki langat käsissään. Yasuhirosta ei ollut vielä paljon apua niissä asioissa. Myös lehdistä soiteltiin välillä ja näköjään myös pari rohkeampaa salarakasta uskalsi soitella.

umiAMvX.png

Meydan puolestaan halusi käydä poikansa kanssa keskustelun tulevasta. Keskustelun, jota hän oli lykkinyt koko ajan myöhemmäksi. Yasuhiro itse oli hermostunut ja hymyili vaivaantuneena ollessaan isänsä kanssa kahden. Yleensä he vain riitelivät, mutta nyt tuntui niin väärältä suuttua, eikä nuorukainen tiennyt, miten päin olisi ollut.

YIGLeXI.png

”Huomaan, että olette alkaneet Ishillyn kanssa tulla toimeen”, Meydan sanoi ja Yasuhiro hätkähti, vaikka arvasikin isänsä huomanneen asian.

”Jos olisit ollut useammin kotona, olisit huomannut sen aikaisemmin. Puhuimme asiat läpi”.

”Työt kutsuivat…”.

”Niin… työt”.

jphfGZJ.png

”Hän on hyvä sihteeri. Kannattaa pitää hänet työssään, ainakin kunnes olet itse perillä yrityksen toimista”, Meydan sanoi noteeraamatta poikansa äskeiseen huomautukseen. Yasuhiro tuijotti isäänsä ja oli ehkä jopa hieman yllättynyt, kuinka vähän hän loppujen lopuksi näytti välittävän Ishillystä.

”Ajattelin ottaa hänet kokonaan itselleni, vaimoksi”.

***

***

***

***

Ja taas uutta osaa, jo kolmas tässä kuussa :o Oon ollut ahkera ja pelannut sekä kirjoittanut hyvin jo eteenpäin. Samalla olen järkyttänyt itseäni, kuinka paljon draamailua sitä tulee olemaan... Vihaan draamaa xD Saippuoopperaan ainesta melkein :p

Mutta kommenttia on aina kiva lukea ;)