ziQuT0X.png

***

***

***

***

xKZzHxs.png

Kolmoset olivat lähteneet iso kasa stipendejä kourassa yliopistoon vanhempien sisarusten perässä. He muuttivat kampuksen isoimpaan asuntolaan, jossa oli kuitenkin pienimmät huoneet.

WHcpX7j.png

Sa’id ja Shakuyaku jatkoivat opiskeluihinsa panostamista. Asuntolassa oli tosin vaikea keskittyä, kun oli vain yksi yhteinen tila, missä opiskella. Eikä yhteiset tietokoneet olleet maailman parhaimpia, tai edes keskinkertaisia. Ja niihinkin tahtoi olla aina jonoa.

KHvzuME.png

Shakuyaku olisi halunnut muuttaa pienempään asuntolaan, tai edes sellaiseen, missä omat huoneet olisivat isompia. Mutta Kalifa oli välttämättä halunnut olla ihmisten ympäröimänä.

gJGyvRV.png

Mikä oli huvittavaa, ettei siskoa juurikaan näkynyt asuntolalla. Blondi oli tullut nopeasti tutuksi kampuksen yökerhoissa, joissa hän kävi harva se päivä. Hän tutustui siellä muihin opiskelijoihin ja piti hauskaa.

LkYr65l.png

Kamika, joka vielä opiskeli myös yliopistolla, liittyi usein pikkusiskonsa seuraan. Kamikan kautta Kalifa tulikin tunnetuksi muiden opiskelijoiden kesken. Siskot osasivat kyllä pitää hauskaa ja samalla opiskella hieman.

3raQceH.png

Kalifa tosin ei ottanut stressiä opiskeluista. Jo lapsena aloitettu ahkera pänttääminen oli tehnyt hänestä keskivertoa fiksumman nuoren naisen, joten hän pääsi helposti tenteistä läpi tekemättä sen suurempaa työtä. Hän ei tarvinnut todistukseensa huippuarvosanoja.

***

Etc6CaS.png

Kyllä Kalifa hieman opiskeli, sen tarvittavan. Kuten tekemällä lopputyöt ajallaan. Shakuyaku ja Sa’id halusivat saada paremmat arvosanat ja kertasivat asioita, jotka olivat jo itsestäänselvyyksiä heille, mutta kuitenkin nostivat heidän arvosanaansa todistuksessa.

***

***

z1dfuPe.png

Kotona Emi ja Sakuraya viettivät vuosipäiväänsä kutsumalla lapset kylään. Myös isosisko Razoru oli saanut kutsun ja tullut piipahtamaan syömään. Sakuraya katseli tyytyväisenä vieraitaan. Oli mukava saada isoon taloon taas hieman ääntä, edes hetkeksi.

pzf433y.png

Emi oli aluksi meinannut tehdä kunnon juhla-aterian, mutta päätyi lopulta perus hampurilaisiin. Ainakin ne näyttivät maistuvan hyvin lapsille ja Razorulle. Sakuraya oli myös tarjoutunut kokkaamaan, olihan hän itse vielä ravintola-alalla, mutta hänen vaimonsa uskoi pärjäävänsä itse.

EIdz79e.png

Sakuraya oli onnellinen. Kun hän oli itse teini, asui kotona ison sisaruskatraan keskellä, ei hän olisi ikinä voinut uskoa olevansa onnellinen perheen isä. Ehkä joskus tulevaisuudessa jopa isoisä. Vaikka tällä hetkellä näytti siltä, että kaikki hänen lapsensa olisivat seurustelun ja perheen perustamisen sijaan kiinnostuneita etenemään kukin urillaan tai opiskeluissaan.

aM0k7w0.png

Sharrakan oli pian valmistumassa yliopistolta ja perheen esikoinen Falan oli jo valmistunut huippu arvosanoin. Falanin opiskelemalle alalla ei ollut parhain työtilanne sillä hetkellä, mutta aivan neuvottomaksi tyttö ei ollut jäänyt. Hän teki muita töitä, kunnes löytäisi mieleisensä.

yzuRePy.png

Sakuraya oli hieman pettynyt, ettei Shakuyaku ollut päässyt tulemaan paikalle, mutta tyttö oli sairastunut ikävään kuumeeseen ja oli pakotettu jäämään sänkyyn lepäämään. Vuodepotilaana oleminen ei tosin estänyt häntä soittamasta isälleen ja pahoitellakseen poissaoloaan vielä kertaalleen. Kaksikko rupatteli hetken puhelimessa ja Emi huuteli huoneen toisesta päästä terveysvinkkejä tyttärelleen.

WKdOccN.png

Sakurayasta oli mukava nähdä myös vanhinta siskoaan. Muihin sisaruksiin oli etäiset välit, vaikka Raiosun kanssa tulikin välillä pidettyä yhteyttä. Velipoika oli tosin itse matkoilla, eikä päässyt veljensä juhliin.

81wu8yu.png

Emi ja Sakuraya olivat onnellisia. Heillä oli fiksuja lapsia, joilla oli lupaava tulevaisuus. Ehkä Kamika ja Kalifa nauttivat hieman liikaa juhlimisesta vanhempien makuun, mutta ainakaan toistaiseksi se ei ole haitannut heidän opiskelujaan. He olivat selvästi onnistuneet jossain ja samalla jaksaneet pitää tiukasti yhtä läpi vuosien.

***

***

c6EGmK4.png

Sharrakan valmistui yliopistosta ja nuorukainen päätti järjestää pienet valmistujaiset. Koko perhe oli tietenkin kutsuttu paikalle, vaikka kolmoset nyt olisivat tulleet kutsumattakin paikalle.

53xnzFG.png

Sharrakan valmistui sisarensa tavalla huippu arvosanoin, ilman minkään laista sosiaalista elämää opiskelujen ohella. Toki hänellä oli kämppäkaveri, mutta vielä neljän vuoden jälkeenkään Sharrakan ei tiennyt tai muistanut tämän nimeä.

DuTRHtU.png

Vaikka valmistujaiset olivatkin vain perheen kesken, ei se estänyt kunnon juhlimista. Yllättäen Emi ja Sakuraya pistivät jalalla koreaksi, saaden osan lapsistaan mukaan tanssimaan. Osa, kuten Shakuyaku, kiittelivät vain onneaan, ettei Sharrakanin kämppäkaveria lukuun ottamatta ollut muita vieraita paikalla.

M24SxCV.png

Sharrakan yritti saada Kalifan ottamaan opiskelun hieman enemmän tosissaan, eikä seuraavan Kamikan jalanjälkiä. Kalifa kuitenkin halusi itse päättää, miten opiskelisi ja veljen neuvot menivät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

***

***

L4VmAXy.png

Shakuyaku ja Sa’id eivät oikein pitäneet asuntolassa asumisesta. Liikaa melua, liian vähän tilaa opiskella rauhassa. Oli selvää, ettei kaikille ollut tärkeää pärjätä opinnoissa ja samalla he häiritsivät niitä, joille se oli tärkeämpää.

SeuquV5.png

Kalifaa ei niinkään häiriö haitannut, mutta muut asiat kyllä. Hän ei pitänyt siitä, ettei voinut itse tehdä sääntöjä asumiselle, että joku muu päätti asioista heidän asuntolassa. Huoneet olivat pieniä, ei ollut tarpeeksi viihdykettä, mutta rauhaa oli vaikea saada.

0E2Xb4r.png

Joten kolmikon blondi oli keksinyt ratkaisun. Heidän stipendi rahastoa oli vielä rutkasti jäljellä ja varsinkin Shakuyaku sekä Sa’id saivat aina pientä rahallista tukea hyvin menneistä tenteistä. Joten Kalifasta he voisivat hyvinkin vuokrata oman talon kampukselta.

Py1tZ22.png

”Enpä tiedä Kalifa, silloin pitäisi huolehtia itse ruuasta, siivouksesta ja kaikesta muustakin opintojen ohella”, Shakuyaku totesi, vaikka toisaalta ajatus houkuttelikin häntä.

”Meidän pitäisi miettiä budjettiamme silloin kunnolla, jos haluamme elää omillamme”, Sa’id lisäsi.

ez7l9fl.png

”Tiedän, ajattelin että jos perustaisimme oman osakunnan. Mitä enemmän jäseniä, sen enemmän apulaisia pitämään taloa pystyssä”, Kalifa perusteli ja vakuutti kaksi muuta suostumaan.

”Ollaanhan me kolmoset, me pidetään aina yhtä, vai mitä?”

***

***

OgrHhww.png

Kolmoset päätyivät vuokraamaan kampukselta yhden kalleimman talon, jossa oli yllättävän vähän tilaa. Kalifa pääsi heti perustamaan osakuntaansa ja kaksi brunettea jäivät kuluttamaan rahojaan sisustukseen ja muuhun.

kZOqxiQ.png

Melko pian muuton jälkeen Kalifa päätti järjestää ensimmäiset toogabileensä. Kamika oli tietysti kutsuttujen joukossa, vaikkei aikonutkaan liittyä siskonsa osakuntaan. Hän vain halusi osallistua kunnon bileisiin.

eWLhm9O.png

Kalifa yritti houkutella muita liittymään osakuntaansa, ensiksi tietysti kokelaiksi. Kalifan onneksi muut opiskelijat suostuivat liittymään sen suurempia houkuttelemisia. Olihan blondi jo alusta asti solminut erilaisia ystävyyssuhteita muiden kanssa, joten riitti kun vain kysyi.

SocgjrG.png

Kalifa oli saanut toivomansa biljardi pöydän yläkertaan, vaikka Shakuyaku olisikin mielellään täyttänyt sen huoneen jollain muulla. Mutta ainakin vieraat viihtyivät yläkerrassa pelaamassa.

k9RQuuO.png

Kolmoset saivat pian huomata yhden tärkeän asian, mikä oli ollut asuntolassa positiivista. Ja se oli ruoka. Kalifa oli alkanut tulla tutuksi jo kampuksen pizzeriassa. Pizzalaatikoita oli alkanut kerääntyä joka puolelle ja kuntopyörät pääsivät todellakin käyttöön, ettei rasva alkaisi kerääntyä liikaa vyötärölle.

wIXfwii.png

Kalifan osakunta sai koko ajan lisää kokelaita ja sosiaalisena neitinä blondi oli koko ajan suunnittelemassa seuraavia bileitä. Hän meinasi järjestää vähintäänkin kerran viikossa edes yhdet toogabileet tai jotkut muut illanistujaiset. Kavereilta se sai kannatusta, siskolta ja veljeltä ei niinkään.

e8XeFL5.png

Sa’id ja Shakuyaku eivät olleet kovinkaan innoissaan viikoittaisista toogabileistä. Heidän oli vaikea keskittyä omiin asioihin, kun paikalla oli koko ajan vieraita. Shakuyaku ja Sa’id löysivät yhteisen harrastuksen koripallosta, johon kukaan muu ei ollut heidän lisäkseen vielä koskenut.

ElISgjf.png

Tosin brunettejan koripallo peli oli enemmänkin sitä, että Sa’id opetti siskoaan, miten palloa heitetään. Ei sillä, että nuorukaisen taidot olisivat olleet parhaimpia, mutta ainakin hän oli etevämpi kuin sisarensa. 

***

***

3ijWjrF.png

Pian Kalifan osakunta oli saanut ensimmäisen jäsenen, joka muutti kolmosten taloon asumaan. Nuorukainen oli Raiden Yoshikawa, melko rauhallinen, mutta osasi pitää myös hauskaa.

Ycmbf3S.png

Shakuyaku arvosti kyllä lisää käsipareja pitämään taloutta yllä, mutta jatkuvasti lakanaan pukeutuminen alkoi jo hieman kyllästyttää häntä. Brunette saattoi vain toivoa siskonsa tyytyvän pian heidän jäsenmääräänsä, ettei koko ajan tarvitsisi pitää bileitä ja houkutella lisää henkilöitä. 

***

***

***

***

Vähän yliopisto meininkiä näin Heinäkuun viimeiselle päivälle. Uutta osaa Huriyoille tulee varmaan loppuviikosta :)

Kommenttia saa jättää