9uZUNBP.png

***

***

***

***

LodL380.png

Valmistuminen oli käsillä ja kaiken niiden kiireiden keskellä Waki sekä Erumo saivat Eddan tekemään profiilin deittisivulle.

”Kyllähän sun nyt täytyy mies itsellesi löytää”, Waki oli perustellut päätöstä ja Eddan ei auttanut muu kuin tehdä profiili kahden ystävänsä valvovan katseen alla.

***

itg6bJK.png

Edda ei kuitenkaan jäänyt sen ihmeemmin odottelemaan vastauksia tai etsimään Sitä Oikeaa, sillä hän oli viimein saavuttanut yhden tavoitteistaan. Nimittäin yliopistosta valmistuminen ja tietysti tytöt pitivät juhlat asuntolallaan muiden opiskelijoiden kanssa.  Perheet oli myös kutsuttu ja Arba itki ollessaan niin ylpeä esikoisestaan.

FboNLYF.png

Valmistumisia juhlittiin yöhön asti jonka jälkeen ne, jotka olivat jo pakanneet tavaransa valmiiksi, lähtivät kohti uusia vesiä. Edda oli näiden lähtijöiden joukossa, kuten myös hänen ystävänsäkin.

***

***

69b6CKf.png

Ennon elämä oli hieman alkanut tasaantua, vaikka poissaoloja koulusta oli vieläkin liikaa ja tyttö viihtyi päivät yöpuvussaan telkkarin ääressä. Tosin piikit eivät olleet enää yhtä korkeita ja pitkiä, mutta oikeita lääkkeitä etsittiin vielä.

EIQHGWp.png

Esra puolestaan panosti siskonsakin edestä elämäänsä. Tyttö oli luokkansa parhaita ja koulutyön ohella Esra oli saanut töitä yhdestä lakifirmasta. Opettajat kovasti yrittivät suostutella teiniä keskittymään pelkästään kouluun ja hakemaan yliopistoon, mutta Esra halusi aloittaa työt mahdollisimman nopeasti. Sitä paitsi kyllä hän niitä lakipykäliä oppisi myös käytännössä, eikä pelkästään luennoilla vanhan lehtorin puhuessa monotonisella äänellään.

***

RMZVIWM.png

Kaksoset painivat myös murrosiän kanssa kaikkien muiden ongelmiensa lisäksi ja Enno erityisesti koetteli rajojaan. Tyttö livahti välillä ulos ilman lupaa ja meni maleksimaan keskustaan. Ei hän ikäistensä kanssa pyörinyt, eihän hänellä ollut yhtään kaveria koulussa, mutta hän oli löytänyt muualta erilaisia henkilöitä, joiden kanssa olla.

hm857ee.png

Tosin jos Ennon vanhemmat näkisivät tytön ”ystävät”, he varmaan kahlitsisivat hänet kotiin. Eivät päästäisi koskaan silmistään. Ystävät eivät olleet mitään teini-ikäisiä, vaan jo työssä käyviä nuoria aikuisia. Enno oli tavannut heidät netissä ja pidemmälle ajattelematta sopinut heidän kanssa tapaamisia. Ei hän koskaan miettinyt mahdollisia seurauksia.

wvmRpvV.png

Yölliset livahtamiset eivät aina päättyneet kovin hyvin ja välillä Enno sai ilmaisen kyydin kotiin poliisiauton takapenkillä. Enno ei tietenkään nauttinut niistä kyydeistä, vaikka hän alkoikin olla pikku hiljaa tuttu poliiseille.

wWJg6lz.png

Kyytien jälkeen vanhemmat olivat aina saarnaamassa heti ensimmäisenä. Joko he olivat hereillä, mutta pari kertaa Enno kohtasi uniltaan herätetyn äitinsä, joka muistutti silloin karhua. Yoshikin oli joutunut ottamaan itseään niskastaan kiinni Ennon suhteen.

***

***

8pfWola.png

Huolimatta Ennon tempauksista hänen ja Arban välinen kommunikointi oli parantunut lääkärien ohjeistettu heitä keskustelemaan enemmän. Vaikka Arbasta tuntuikin, että hän enemmikäseen vaan mäkätti ja saarnasi, muisti hän myös kertoa tytöilleen olevansa ylpeä heistä. Enno oli poissaoloistaan huolimatta jaksanut tehdä läksynsä loppuun ja ylimääräiset tehtävät. Pienellä suostuttelulla tosin, mutta teki kuitenkin.

8mTXumv.png

Heti kun Ennolle tulisi taas tasaisempi vaihe, tytön pitäisi uskaltaa mennä kouluun ja yrittää saada muita kiinni.

”Mutta olen kuitenkin todella iloinen, ettet ole enää lähtenyt pidemmille reissuille. Vielä kun malttaisit siellä keskustassa olla päiväsaikaan”, Arba sanoi.

***

ul4K6wj.png

Ennon tasaisen vaiheen aikana tyttö oli tavannut netissä itseään huomattavasti vanhemman miehen, jonka kanssa hän oli alkanut salaa seurustella. Vanhemmat repisivät lopullisesti pelihousunsa, jos he saisivat tietää tyttärensä tapailevan miestä, joka voisi käytännössä olla hänen isänsä.

***

***

9F3GKnF.png

Edda oli muuttanut kotikaupunkiinsa keskustaan, sopivan matkan päähän vanhemmistaan.

SezmUaA.png

Hän oli aloittanut paperisodan eri tahojen kanssa, kunnes hän sai aloitettua oman pienen yrityksensä. Yrityksen perustamisessa oli mennyt aikaa ja Edda oli saanut soitella monia puheluita, tutustua eri lakipykälöihin. Hän oli jopa joutunut soittamaan Esralle kysyäkseen jotain tarkennusta pikkutarkkoihin teksteihin. Työskentelihän pikkusisko lakifirmassa, joten tietysti hän pystyi käyttämään suhteita auttaakseen Eddaa.

5San62D.png

Lopulta Edda sai perustettua pienen hierontayrityksensä kotiinsa. Pieniä järjestelyitä ja keskusteluita taloyhtiön kanssa se oli vaatinut, mutta Edda sai olla oman itsensä pomo. Vaikka hänen sosiaalinen elämänsä olikin alkanut rajoittua enemmän asiakastilanteisiin.

8nMVgOp.png

Edda oli kuitenkin panostanut yritykseensä. Hän oli opetellut erilaisia hierontatekniikoita, jotta voisi itseään mainostaessa kertoa tekevänsä monenlaista hierontaa. Ja kyllä asiakkaita riitti, Eddalla oli pitkälle ajalle varattu aikoja, joten ainakaan toistaiseksi hänen ei tarvinnut huolehtia työttömyydestä ja asiakaskadosta.

hUidspZ.png

Elämä tuntui välillä kyllä yksinäiseltä. Erumo ja Waki olivat molemmat omilta osiltaan töissä ja parisuhteissa, joten yhteydenpito jäi puheluiden ja sähköpostien varaan. Edda pysytteli sinkkuna, vaikka pimeinä iltoina olisikin ollut mukava käpertyä jonkun kainaloon.

41Qb37a.png

Waki muistutteli ystävällisesti Eddan nettideittiprofiilista, mutta muutaman tylsän viestin lisäksi ketään kiinnostavaa ei näkynyt. Ehkä Eddalla oli vain vaativa maku, mutta kyllä hän oli mielellään saanut toisesta osapuolestaan tietää enemmänkin kuin ”m, 38, 185cm”. Välillä oli lisätty jotain muitakin mittoja, joilla Edda ei tehnyt mitään.

H3pQuRU.png

Edes kerrostalossa ei tuntunut löytyvän ketään mielenkiintoista persoonaa. Oli vanhoja tai varattuja. Tai muuten vain tylsiä. Ei sillä, että Edda olisi hirveästi edes tutustunut kaikkiin, mitä nyt välillä talon yhteisissä tiloissa näki, jos edes näki.

***

***

bN180YT.png

Yksin eläminen alkoi kuitenkin käydä jo liian yksinäiseksi jopa Eddalle, joten kerran tehdessään ikkunaostoksia naisen silmiin osui ilmoitus. Pienen harkinnan, joka ei kestänyt minuuttia pidempään, Edda meni ilmoituksessa olleeseen osoitteeseen.

7PVEpQM.png

Ilmoituksessa kerrottiin uuden lemmikkiliikkeen avanneen ovensa ja Edda päätti hankkia itselleen karvaisen ystävän. Koiran, joka voisi myös lämmittää kylminä iltoina. Jos Edda vaan jaksaisi puhdistaa karvoja sängystään.

 

ifE4b8o.png

Kerta koira tuli ostettua, pitihän sille myös hankkia kaikki tarvikkeet kaulapannasta leluihin. Eddalla ei ollut mitään kokemusta lemmikkien hoidosta, mutta kunhan koira tottelisi nimeään, niin kaikki menee varmasti hyvin.

YpdOlxx.png

Edda ei ollut ottanut selvää, saiko hänen asuntoonsa edes ottaa lemmikkieläimiä, eikä hän aikonutkaan selvittää asiaa. Reosta hän ei luopuisi, valkoinen samojedi oli sulattanut hänen sydämensä heti kun Edda oli nähnyt hänet.

4VoS2c2.png

Koira toi myös lisää sisältöä Eddan elämään. Lenkillä piti käydä useaan kertaan päivään, Reon kanssa piti touhuta ja välillä Edda otti koiransa asiakkaidensa iloksi odotushuoneeseen. Onneksi Reo oli ystävällinen, jos oli koiria pelkäävä asiakas, niin Reo oli sen ajan omassa korissaan nukkumassa.

***

eILkXs0.png

Pian Edda alkoi saada lisää sisältöä arkeensa, kun hän sattui saamaan ilmoituksen sähköpostiinsa, että joku oli vastannut hänen treffi-ilmoitukseen. Mies kertoi nimekseen Iwao ja kaksikko viestitteli hetken ajan lyhyesti. Eddasta olisi ollut kuitenkin mukavampi tavata mies kasvotusten.

***

***

 

Sv5O2HD.png

Edda yritti miettiä tapaa saada Iwaota pyydettyä ulos, sillä mies itse ei näyttänyt tekevän minkäänlaista aloitetta. Vai sattuisiko Edda olemaan liian edellä asioissa? ei hän kuitenkaan välittänyt netissä kirjoittelusta ja paremman kuvan saisi kuitenkin kasvotusten. Ja jos homma menisi karille, ainakin Edda saisi syyn lopettaa nettideittailun.

 

Dg90a61.png

Edda oli kutsunut Wakin käymään ja antamaan neuvoja. Blondi osasi aina auttaa deittailussa, ei niinkään parisuhteessa, vaikka Waki olikin onnistunut pitämään nykyistä suhdettaan jo hyvänaikaan kasassa.

cxueNSe.png

Kun Waki tuli, Edda toipui pienestä alkujärkytyksestään nähtyään Wakin mahan kasvaneen. Hän ei ollut muistanut ollenkaan blondin kertoneen olevansa raskaana jo aikaa sitten.

”Voi että, tiedätkö jo kumpi sieltä tulee?” Edda kysyi ja tunnusteli mahdollisia potkuja.

”Molemmat, sieltä tulee kaksoset”.

IIucVrX.png

Edda tarjosi ystävälleen suklaamoussea kahvikupista ja selitti tilanteen. Miten hänen kannattaisi toimia, onko hän liian päällekäyvä, jos hän pyytää Iwaota illalliselle?

”Mitä jos sieltä paljastuu joku vanha äijä?”

”Sovi tapaaminen johonkin julkiselle paikalle”.

g5vXYZV.png

”Ja soitat sille ihan rohkeasti”, Waki jatkoi ja keskittyi jälleen jälkiruokaansa. Edda hymyili ystävälleen, niin hän aikoisi tehdä. Turhaan hän oli taas panikoinut ja ylianalysoinut asioita. Onneksi hänen ystävänsä osasivat palauttaa Eddan takaisin maan pinnalle.

”Muuten, oletko kuulut mitään Erumosta?”

***

Y7IAQod.png

Kun Waki lähti takaisin kotiinsa, kaivoi Edda esiin Iwaon yhteystiedot ja soitti miehelle. Jos tämä hätkähti suoraa pyyntöä ulos, ei se ainakaan kuulunut puhelimen läpi. Oikeastaan mies kuulosti tylsistyneeltä tai jopa tylsän kuuloiselta.

F9qtVIM.png

”Selvä, nähdään silloin kello kaksi. Hei”, Edda sulki luurin ja toivoi syvästi, että illallisella Iwao olisi paljon kiinnostuneempi, muutenhan Edda saattaisi nukahtaa tämän eteen kesken illallisen, jos hän vain kuuntelisi toisen puhetta.

***

***

PQeJBWI.png

Esra ja Enno olivat molemmat jättäneet yliopiston väliin. Ennolla ei olisi mitään mahdollisuuksia ollutkaan päästä sisään, mutta Esralla olisi. Tyttö olikin vääntänyt kättä opettajien ja vanhempien kanssa loppuun asti asiasta ja voittanut lopulta. Hän ei olisi halunnut lopettaa töitään opiskelujen ajaksi. Esra viihtyi lakifirmassa ja eteni nopeasti asianajajaksi.

JNjYeig.png

Enno soitteli ja tapaili paljon yhtä tiettyä herrasmiestä ja Arba oli sivukorvalla kuunneltuaan tyttärensä keskustelua. Hän oli ymmärtänyt Ennon puheesta, että kyseessä oli vanhempi mies, mutta ei Arba halunnut mennä puuttumaan toisen suhteeseen. Hän halusi luottaa Ennon harkintakykyyn.

41Xx73a.png

Enno viihtyi yhä paljon kaupungilla koulun loputtua ja saattoi viipyä joskus reissuillaan useamman päivänkin. Arba tunsi saavansa lisää harmaita hiuksia ollessaan niin huolissaan tyttärestään, vaikka tämä olikin jo aikuinen.

KC5K2R0.png

Ehkä kyseessä oli vain irrottelua ja vapaudesta nauttimista. Kyllähän Arba sen ymmärsi, ei hän vielä ollut unohtanut omaa menneisyyttään ja kuinka mahtavalta tuntuikaan olla täysi-ikäinen ja vapaa koulusta. Äitinä tietysti koki jatkuvaa huolta lapsistaan, mutta Arba tiesi, että hänen oli voitava luottaa Ennoon.

5Pia9ts.png

Enno tapaili mielellään salarakastaan julkisilla paikoilla. Mies sattui olemaan naimisissa, joten tapaamispaikat oli myös yleensä valittava sen verran kauas, ettei kukaan tuttu sattuisi näkemään heitä. Kaksikon salasuhde oli jatkunut jo monta vuotta, eikä Ennolla ollut vielä aikomustaan lopettaa suhdetta. Sitä paitsi mies osteli aina välillä kivoja lahjoja.

rultdy5.png

Ja ne kerrat, kun he pystyivät viettämään yöt yhdessä, oli heidän otettava huone yöksi jostain hikisestä motellista kaupungin laidalta. Ne kerrat olivat tosin harvassa, sillä miehen vaimo oli kuulemma aika epäileväinen jo ja uteli aina toisen menemisiä. Joten yleensä Enno sai nauttia rakkaansa, tai ihastuksensa, seurasta vain muutaman tunnin illassa kerran pari viikossa.

***

***

***

***

Ja näin koulujen loppumisen kunniaksi uusi osa. Itsellä on alkanut töissä perehdytykset ja muutama keikkakin on tullut. Tän osan kanssa oli pienoisia ongelmia, mutta sainpahan senkin valmiiksi. Seuraavaa osaa varten pitää ottaa vielä pari kuvaa ja sitten pääsisin kirjoittaa. Katsotaan milloin ilmestyy...

Kommenttia saa jättää :)