WELtvuQ.png

***

***

***

***

bF45Vt5.png

Yaqut kasvoi hurjaa vauhtia ja häiden suunnittelua oli jatkettu pojan synnyttyä. Juhlilla ei ollut mikään kiire, sillä sekä Raiden että Shakuyaku halusivat pukea poikansa suloiseen merimiesasuun. Joten häät saivat odottaa ainakin muutaman vuoden.

Auj9BHE.png

Ja sitten vielä lisää, kun Shakuyaku tuli toistamiseen raskaaksi. Brunette totesikin naurahtaen, että näköjään heidän ei haluttu menevän naimisiin. Ainakin juhlia jouduttiin koko ajan lykkäämään taemmas, sillä vaikkei Shakuyaku itseään pinnallisena pintänyt, ei hän halunnut hääkuvissa olla maha rantapallon kokoisena.

mxc0XLu.png

Yaqut oli täysin tietämätön tulevasta pikkusisaresta. Poika sai nauttia vielä ainoan lapsen roolista ja huomiosta, vaikka vanhemmat kävivätkin ahkerasti töissä. Lastenhoitajaa he eivät palkanneet, toistaiseksi työvuorot olivat menneet hyvin, jotta ainakin toinen heistä olisi koko ajan kotona. Jos olisi päällekkäiset vuorot, Shakuyaku jäisi kotiin.

stZ2swe.png

Naisen vanhemmat olivat onnistuneet tasapainottelemaan työn ja perheen välillä ilman lastenhoitajia, joten Shakuyaku halusi päästä samaan. Hän halusi olla osa lapsensa elämää, mutta kasvava perhe tiesi myös isompaa taloa, jota varten tarvittiin enemmän rahaa. Shakuyaku halusi vain lapsilleen hyvän elämän.

iaEVSsD.png

Eikä laskuiltakaan voinut välttyä ja vuokrakin oli aina maksettava. Shakuyaku halusi hoitaa raha-asiansa hyvin, jottei mikään voisi häiritä tulevia talokauppoja. Hän ei halunnut ikäviä yllätyksiä pienten huolimattomuuksien takia, mitkä hän olisi voinut estää.

C00RutB.png

Raiden käytti lähes kaiken vapaa-aikansa poikansa kanssa. Hän opetti esikoistaan ja leikki tämän kanssa. Kohta olisi toinen sinappikone sylissä ja huomio jakaantuisi. Raiden vain halusi varmistaa, ettei Yaqut koskaan tuntisi oloaan yksinäiseksi ja ettei häntä muka rakastettaisi.

***

***

6Jum8YB.png

Sharrakan oli sisarensa kanssa samassa työpaikassa töissä, tosin eri osastoilla. Isoveli tulikin välillä käymään kotimatkalla ja välillä puheenaihetta koskivat rottakokeita, välillä tulevia häitä ja niiden järjestelyitä.

0lw56PS.png

Toki Sharrakan halusi nähdä siskonpoikaansa, mutta mies ei ollut kovin hyvä lapsien kanssa ja Yaqut saikin usein tyytyä tervehdyksiin lattian rajalta. Onneksi poika ei harrastanut huomion hakemista itkemällä ja aika meni mukavasti sormia syöden, kun äiti jutteli veljensä kanssa.

zfeP1HS.png

Shakuyaku pelotteli veljeään tuntemuksillaan, kuinka häiden järjestely tulisi vielä kääntymään katastrofiin.

”Olet vain stressaantunut, ei mitään pahaa tule tapahtumaan”.

***

***

yMD5ECE.png

Perheen kuopus, tyttö nimeltä Paimon, syntyi ja Shakuyaku totesi olevansa tyytyväinen lapsilukuun.

”Enää vain puuttuu koira”, hän vitsaili miehelleen.

aKZYVJ7.png

Melkein heti Paimonin synnyttyä Kalifa vei siskonsa hääpuku liikkeeseen. Oli aika etsiä täydellinen mekko Shakuyakun ylle. Ja ehkä samalla Kalifa voisi etsiä itselleen kaason pukua.

qLJSvvf.png

Kalifa harvoin kävi siskonsa kanssa ostoksilla ja etsiessään sopivaa hääpukua, hän muisti varsin hyvin miksi. Vaikka he olivatkin kolmoset, heillä oli silti hyvin erilainen maku vähän kaiken suhteen. Siinä missä Kalifa olisi halunnut jotain tiukkaa ja seksistä, Shakuyaku etsi kaikkein mukavimman ja rennoimman mekon, mitä liikkeestä löytyi.

b2uR9Gk.png

”Sinun pitäisi olla avoimempi vaihtoehtoja kohtaan. Menet vain kerran naimisiin, miksi et siis kerrankin laittautuisi oikein kunnolla”, Kalifa kysyi odottaessaan Shakuyakuaa.

”Entä jos haluan omanlaiset häät?” Kuului kysymys verhon takaa.

qh467IZ.png

”Sitten kun sinä menet naimisiin, voit itse pukeutua seksikkääseen mekkoon, jos haluat”, brunette sanoi astuessaan viimein esiin.

ibiybHl.png

”No, mitä pidät?”

”Mitä itse pidät, eikö se ole tärkeintä?”

”Minä pidän siitä”, ja niin Shakuyaku sai unelmiensa mekon.

***

***

phsO0Xq.png

Kalifa muutti siskonsa luokse siksi aikaa, kunnes viimeiset hääjärjestelyt olisi saatu tehtyä. Shakuyaku ja Raiden saivat juosta eri asioiden perässä, ja jonkun oli vahdittava lapsia. Ja Shakyaku alkoi olla myös stressaantunut, eikä halunnut pelkästään miehelleen tiuskia. Muuten koko häitä ei kohta olisi.

PfXnpLj.png

Nuori pariskunta olivat kiertäneet muutamia kirkkoja ja juhlapaikkoja löytääkseen sen oikean, missä juhlat järjestää. Lopulta lähikirkosta löytyi sopivat tilat, sopivan kokoinen juuri heidän pieniä juhlia varten.

dReJzWS.png

Häät olivat lähestymässä, heistä tulisi aviopari. Mutta samalla Shakuyaku ei päässyt eroon sisällään myllertävästä pelosta, että jotain pahaa tulisi tapahtumaan.

***

G7IRpPf.png

”Okei, myönnän, että tuo mekko pukee sinua. Mutta anna minun edes meikata ja tehdä kampaus sinulle”, Kalifa vaati, kun oli lopulta suostunut hyväksymään siskonsa hääpuvun.

pAwZ2oV.png

Juuri kun Shakuyaku oli vastaamassa, makuuhuoneen ovi avautui. Raiden ei ollut tietoinen naisten pukusovituksista astellessaan huolettomasti sisälle.

”Hei Sha, missä on…”

BwLpCr8.png

”Oho, sori. En tiennyt, että olette kiireisiä”, Raiden tokaisi hymyillen, eikä saanut silmiään irti puolisostaan.

”Hyvältä näyttää”.

JDtfCV9.png

”Hei hei, takaisin sinne toiselle puolelle”, Kalifa komensi, kun Shakuyaku vain hymyili hämmentyneenä. Raiden perääntyi, saatuaan ensin vastauksen kysymykseensä. Kalifa halusi jatkaa kampauksen suunnittelua, mutta brunetella oli muuta mielessä.

dtPqlwL.png

Shakuyaku vaihtoi vaatteitaan Kalifan ihmetellessä vieressä. Jokin selvästi vaivasi siskoa ja Kalifa halusi auttaa.

”En tiedä, tuntuu vain että jotain pahaa tapahtuu. Tiedäthän mitä sanotaan, jos sulhanen näkee puolisonsa häämekossa ennen häitä?”

v4yUpkw.png

”Kaikista ihmisistä sinä uskot tuohon? Älä huoli Sha, Olet vain stressaantunut. Kaikki menee hyvin”, Kalifa vakuutteli, mutta Shakuyaku ei tuntunut uskovan toista.

”Se on vain sellainen tunne, jota on vaikea selittää”.

Vd2FfvV.png

Kalifa oli hämmästynyt siskonsa huolesta. Yleensä Shakuyaku oli heistä kahdesta se järkevämpi, joka ei huolehtinut turhia. Tai ehkä huolehti, mutta ei antanut niiden paisua noin isoiksi päässään. Ehkä jotain oli tapahtunut, mikä sai Shakuyakun niin hermostuneeksi.

HQE0jyv.png

Mutta kysyttäessä brunette vain vastasi kaiken olevan hyvin.

”No sittenhän sinulla ei pitäisi olla mitään hätään. Nyt kokeillaan niitä kampauksia!”

***

***

PVmKuzW.png

Häät olivat seuraavana päivänä ja Shakuyaku sekä Raiden halusivat vielä käydä tarkistamassa viimeisen kerran, että kaikki koristeet olisivat paikoillaan. Kalifa jäisi siksi aikaa katsomaan lasten perään ja laittamaan heidät nukkumaan, sillä Shakuyakulla ja Raidenilla saattaisi mennä myöhään.

0FYMVuZ.png

”Nähdään myöhemmin”, Kalifa huikkasi, kun paikalle kutsuttu taksi pysähtyi viimeinkin kerrostalon eteen. Shakuyakulla oli koko ajan huono tunne kirkkoon menemisen suhteen, muttei uskaltanut sanoa epäilyksiään ääneen. Raiden saattaisi ottaa ne väärin ja Kalifa ei uskonut, että mitään hätää oli olemassakaan.

4dV2uap.png

Raiden ja Shakuyaku nousivat taksiin. Brunette vilkaisi nopeasti taakseen, mutta Kalifa oli jäänyt sisälle leikkimään Yaqutin kanssa tai syöttämään Paimonin. Raiden huomasi puolisonsa epävarmuuden, mutta päätti siirtää keskustelun sitten, kun he olisivat kaksin. Ei taksikuskin nyt kaikkea tarvinnut kuulla.

JsDvsLw.png

Taksi lähti liikkeelle kohti määränpäätään tuleva aviopari kyydissään. Mutta he eivät koskaan saavuttaneet kohdettaan.

UOUWBs9.png

Kalifa odotteli siskoaan ja tämän miestä takaisin, kun puhelin soi. Se oli isä, joka puhui jostain onnettomuudesta. Kalifa ei kuunnellut enää, hän saattoi jo arvata, mistä oli kyse.

Shakuyakun tuntemus olikin osoittautunut oikeaksi.

***

***

***

***

Loppu häämöttää. No ei ihan vielä, onhan tässä monta monta osaa jäljellä. Mutta pikku hiljaa se loppu alkaa häämöttää. 

Tästä osasta kuitenkin, onni ei ole koskaan ikuista, joten kuolema sai korjata Shakuyakun ja Raidenin.